Αυτοί είναι οι διάσημοι με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google και… θα εκπλαγείς με τους λόγους!
Hollywood

Αυτοί είναι οι διάσημοι με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google και… θα εκπλαγείς με τους λόγους!

Ανασκόπηση 2022: Και ο λόγος της αναζήτησης στη Google δεν είναι πάντα για καλό! Αυτά είναι τα έξι διάσημα πρόσωπα που αναζητήθηκαν περισσότερο μέσα στο 2022 στη μηχανή αναζήτησης.

Πρόκειται για διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο της showbiz που πρωταγωνίστησαν είτε για προσωπικούς λόγους είτε απλά… γιατί το όνομά τους είναι trend!

Amber Heard

Το όνομα της ηθοποιού πρωταγωνίστησε τόσο στο διαδίκτυο όσο και δε δεκάδες εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών λόγω της δικαστικής της διαμάχης με τον Jhonny Depp. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι «έλυσε» τις προσωπικές του διαφορές στο δικαστήριο και ποιος δεν έψαξε να μάθει πώς και τι. Εικόνες απείρου κάλλους, φωνές και καβγάδες… την έφεραν σε μια από τις πρώτες θέσεις στη μηχανή αναζήτησης.
Η ηθοποιός του «Aqua Man», μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που υπέρ του θρυλικού Τζακ Σπάροου, επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων, αναγκάστηκε I να αντιμετωπίσει την κατακραυγή της δημόσιας σφαίρας, αλλά ταυτόχρονα και να κερδίσει τα πρωτεία στη Google, χάρη στις αναζητήσεις των περίεργων.

Chris Rock

Θα ευχόταν να μην ήταν σε αυτή τη λίστα καθώς το όνομά του δεν αναζητήθηκε για… καλό! Και ποιος δεν θυμάται στο περιστατικό στα Όσκαρ όταν κατά την τελετή απονομής των βραβείων, λόγω του αστείου του προς την σύζυγό του Will Smith, Jada Pinkett Smith, γρονθοκοπήθηκε από τον ηθοποιό. Ο Will Smith χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, με απόλυτη σοβαρότητα και έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο και επέστρεψε στη θέση του. Μάλιστα, όταν κάθισε στη θέση του ακούστηκε να λέει: "Να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου".

Billie Eilish

Η Billie Eilish εκτός φυσικά από το γεγονός ότι είναι μια από τις διασημότερες τραγουδίστριες, φέτος έγινε viral λόγω μιας… ιδιαίτερης εμφάνισής της στο κόκκινο χαλί. Ανάμεσα στις πολλές της εμφανίσεις, αυτή που αναζητήθηκε περισσότερο από όλες ήταν ένα total Gucci outfit που θύμιζε σύνολο για ύπνο!

Selena Gomez

Δυο ήταν οι λόγοι που έφεραν τη Selena Gomez σε μια από τις πρώτες θέσης στη μηχανή αναζήτησης. Ο πρώτος λόγος είναι η κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ της "Selena Gomez: My Mind & Me", μέσα από το οποίο αναλύει ζητήματα ψυχικής υγείας που η ίδια έχει αντιμετωπίσει. Και δεύτερος η επική τούμπα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο κόκκινο χαλί.

Kim Kardashian - Pete Davidson

Το ζευγάρι παρά το χωρισμό του, ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα για το 2022. Ο Pete Davidson υπήρξε ο πρώτος σύντροφος της Kim μετά το χωρισμό της από τον Kanye West. Ένας ακόμη λόγος που η Kim Kardashian συζητήθηκε πολύ και αναζητήθηκε φυσικά στη Google ήταν όταν επέλεξε να φορέσει το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe στο Met Gala.

Julia Fox

Και η Julia Fox έγινε viral για δυο λόγους αλλά όχι θετικούς! Ο πρώτος λόγος η εμφάνισή της με ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα που έκλεινε στο λαιμό με… σχήμα χεριού και ο δεύτερος η σύντομη σχέση της με τον Kanye West, για την οποία παραδέχτηκε πως το έκανε μόνο και μόνο για να τον απομακρύνει από την Kim Kardashian.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved