Αντζελίνα Τζολί: Παίζει το τελευταίο της χαρτί για να καταστρέψει τη φήμη του Μπραντ Πιτ
Hollywood

Αντζελίνα Τζολί: Παίζει το τελευταίο της χαρτί για να καταστρέψει τη φήμη του Μπραντ Πιτ

Ανυποχώρητη φαίνεται να είναι η Αντζελίνα Τζολί στην υπόθεση του οινοποιείου που είχε κάποτε μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Όταν η Τζολί αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της από το Chateau Miraval στον Ρώσο ολιγάρχη, Γιούρι Σέφλερ, προκάλεσε την οργή του Πιτ, ο οποίος τηε απάντησε με μία μήνυση. Ο Χολιγουντιανός σταρ επικαλέστηκε όρους του διαζυγίου τους το 2019, που κατά τον ίδιο είχαν συμφωνήσει πως κανένας από τους δύο, δεν θα μπορούσε να πουλήσει το μερίδιό του, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα το RadarOnline, η νομική ομάδα της Τζολί επισημαίνει ότι οι ισχυρισμοί του Πιτ είναι «επιπόλαιοι, κακόβουλοι και μέρος ενός προβληματικού σχεδίου».

Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της Τζολί αναφέρουν: «Οι ισχυρισμοί του Πιτ ότι αυτός και η κα Τζολί είχαν ένα μυστικό, άγραφο, άρρητο συμβόλαιο για δικαίωμα συναίνεσης ως προς την πώληση των συμφερόντων τους στο ακίνητο είναι ευθέως αντίθετοι με το γραπτό αρχείο και μεταξύ άλλων νομικών ελαττωμάτων, παραβιάζει νόμους περί απάτης και δημόσιας τάξης».

Την ίδια ώρα ένας χρήστης του TikTok με όνομα magshrts μοιράστηκε από το προφίλ του ένα email στο οποίο η Τζολί εξήγησε την απόφασή τηw να πουλήσει το μερίδιό τηw στο οινοποιείο. «Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμα στο σπίτι και όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλάκα στη μνήμη της μητέρας μου. Ένας τόπος που υπόσχεται τι θα μπορούσε να είναι και που πίστευα ότι θα γεράσω. Είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας - και μια επιχείρηση που επικεντρώνεται στο αλκοόλ», είπε η Τζολί κατά τους ισχυρισμούς του χρήστη. «Το βρίσκω ανεύθυνο και όχι κάτι που θα ήθελα να δουν τα παιδιά», πρόσθεσε σχετικά με την προώθηση του αλκοόλ.

«Δεν μπορώ πλέον να συμμετέχω με κανέναν τρόπο σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν μία αλκοολική συμπεριφορά έβλαψε τόσο βαθιά την οικογένειά μας», τόνισε, κάνοντας έμμεση αναφορά στον αλκοολισμό του Πιτ, στον οποίο και επιρρίπτει ευθύνες για κατάχρηση.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved