Ρόμπερτ Πάτινσον: Λέει συνεχώς ψέματα για να μην... βαριέται ο κόσμος
Hollywood

Ρόμπερτ Πάτινσον: Λέει συνεχώς ψέματα για να μην... βαριέται ο κόσμος

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε ότι λέει ψέματα στις συνεντεύξεις του.

Μιλώντας στο GQ πριν μερικούς μήνες, ο ίδιος παραδέχτηκε πως του αρέσει να «επινοεί ιστορίες ή να λέει πράγματα, που μπορεί να προκαλέσουν εντύπωση» σε δηλώσεις του. «Νομίζω πως πολλές φορές ο κόσμος με βαριέται και πρέπει απλά να πω κάτι. Από το να μη λέω τίποτα, ίσως αυτή είναι μια λύση», είχε αναφέρει.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Marca, μερικά από τα ψέματα που έχει πει σε συνεντεύξεις του, περιλαμβάνουν το ραντεβού με την ενοχλητική stalker, το γεγονός πως δεν λούζει τα μαλλιά του, αλλά και το ότι έχει ζήσει ως άστεγος.

Σε συνέντευξή του στην Chicago Tribune το 2012, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι δεν έπλυνε τα μαλλιά του και ότι το χτένισμά του ήταν αποτέλεσμα «συσσωρευμένων από χρόνια υπολειμμάτων επειδή δεν λούζεται».

Αυτό όμως, είναι κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κατά το δημοσίευμα. Ο Πάτινσον δεν αρκέστηκε στις συνεντεύξεις , αλλά άρχισε να το κάνει και σε κάστινγκ. Η προφορά του κάποτε, προβλημάτισε τους παραγωγούς μιας ταινίας, γιατί κάθε μέρα ήταν διαφορετική: «Πάντα ερχόταν ως διαφορετικός άνθρωπος», είχε δηλώσει άτομο από τον χώρο που συνεργάστηκε μαζί του για τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε. Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο Πάτινσον «πιάστηκε» να λέει ψέματα στον Κρίστοφερ Νόλαν.

Ήταν για τον ρόλο του Μπάτμαν στην ομώνυμη ταινία. Πιο συγκεκριμένα, η ακρόαση του φιλμ «Batman» συνέπεσε χρονικά με τα γυρίσματα του «Tenet» και ο Πάτινσον είπε στον Νόλαν ότι είχε μια οικογενειακή έκτακτη υποχρέωση.

«Έπρεπε να κρατήσω ό,τι είχε να κάνει με τον “Μπάτμαν” μυστικό, οπότε έπρεπε να πω ψέματα στον Νόλαν όταν πήγα για ακρόαση. Του είπα ότι είχα μια έκτακτη οικογενειακή υποχρέωση. Και, μόλις το είπα αυτό εκείνος είπε “θα παίξεις τον Μπάτμαν, σωστά;”», εξήγησε ο Πάτινσον σε δηλώσεις του.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved