Tζόαν Κόλινς: Τρώει pancakes και αποθεώνεται στο Instagram
Hollywood

Tζόαν Κόλινς: Τρώει pancakes και αποθεώνεται στο Instagram

Λαμπερή και με κορμί που πολλές θα ζήλευαν η Tζόαν Κόλινς ανεβάζει βίντεο που τρώει pancakes και αποθεώνεται!

Η ηθοποιός που λατρεύτηκε ως «Αλέξις» στη Δυναστεία, διατηρεί μια φανταστική σιλουέτα ενώ η επιδερμίδα της δείχνει αλαβάστρινη! Η Τζόαν Κόλινς διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο και ενημερώνει συχνά πυκνά με φωτογραφίες της αλλά και βίντεο.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο από αυτά που όλοι μας έχουμε ανεβάσει κι αυτός είναι και ο λόγος που έκανε χαμό!

Η Tζόαν Κόλινς ανέβασε ένα βίντεο οπού τρώει πρωινό με pancakes με σιρόπι σφενδάμου. Η ίδια βέβαια ακούγεται να λέει στο βίντεο πως πρόκειται για ένα πρωινό γεύμα με πολλές θερμίδες αλλά δεν κάνει πίσω!

https://www.instagram.com/p/CmHqqM0vXJF

Και γιατί να κάνει εξάλλου; Η Tζόαν Κόλινς στα 86 της χρόνια διαθέτει μια υπέροχη σιλουέτα.

«Δεν θέλω να δείχνω σαν πλαστική Barbie. Τις προάλλες είδα μια διάσημη ηθοποιό και σχεδόν δεν τη γνώρισα. Έβλεπες τα εξογκώματα από τα "γεμίσματα" στο πρόσωπο της και τη δυσκολία που είχε να παίρνει εκφράσεις. Ήταν τρομακτικό! Καμιά φορά κάθομαι στον καθρέφτη, τραβάω πίσω το πρόσωπο μου και σκέφτομαι πόσο καλύτερη θα έδειχνα έτσι, αλλά φοβάμαι πολύ να το κάνω. Αγαπώ τις ρυτίδες έκφρασης και θα ήταν παράλογο να μην τις έχω στην ηλικία μου!», έχει πει για τις πλαστικές.

«Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός, επομένως κάνω ηλιοθεραπεία φορώντας πάντοτε καπέλο, γυαλιά και full make up. Δεν με πειράζει να χαλάσω το δέρμα μου στο σώμα, όμως όχι στο πρόσωπο. Έχω μερικές καφέ κηλίδες, όμως εντάξει. Μεγαλώνω και είναι πολύ καλύτερο από το να συνέβαινε το αντίθετο», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved