Ανασκόπηση 2022: Γάμοι, χωρισμοί, έρωτες & η δικαστική διαμάχη Ντεπ-Χερντ στον... πλανήτη Hollywood!
Hollywood

Ανασκόπηση 2022: Γάμοι, χωρισμοί, έρωτες & η δικαστική διαμάχη Ντεπ-Χερντ στον... πλανήτη Hollywood!

Ανασκόπηση 2022: Ο... πλανήτης Hollywood όχι μόνο δεν κοιμάται ποτέ αλλά και αυτή τη χρονιά που φεύγει είχε μπόλικα νέα για να μας κρατήσει απασχολημένους! 

Θες νέους έρωτες, ζευγάρια που κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας; Σχέσεις που έλαβαν τέλος; Ή μήπως σας απασχόλησε περισσότερο η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard που κατέληξε με τη δικαίωση του διάσημου ηθοποιού; Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί, ακούστηκαν πολλά λόγια, εκδηλώθηκε πολύς θυμός και βγήκαν πολλά άπλυτα στη φόρα για το άλλοτε ζευγάρι...

Ο «πόλεμος των Ρόουζ» σε νέα version

Περισσότερο με θρίλερ παρά με μία δικαστική διαμάχη μεταξύ δύο ανθρώπων που κάποτε αγαπήθηκαν πολύ έμοιαζε εκείνη που υπήρξε ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ.

Το άλλοτε ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 και σχεδόν αμέσως αφέθηκαν στον έρωτα που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον. Βέβαια, είχε προηγηθεί μία πρώτη επαφή τους έναν χρόνο πριν στα γυρίσματα της ταινίας "Μεθυσμένο Ημερολόγιο" όπου είχαν παίξει μαζί.

Το 2015 σε μία αυστηρώς κλειστή τελετή παντρεύτηκαν στη βίλα τους στο Λος Άντζελες και όλα έδειχναν ιδανικά. Μέχρι που 15 μήνες μετά την ημέρα του γάμου τους ο Johnny Depp δημοσίευσε μία λιτή ανακοίνωση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: "Λαμβάνοντας υπόψη τη σύντομη διάρκεια του γάμου και την πρόσφατη, τραγική απώλεια της μητέρας του, ο Τζόνι δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές, ψευδείς ιστορίες, τα κουτσομπολιά και την παραπληροφόρηση και τα ψέματα σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ελπίζουμε πως η λύση αυτού του σύντομου γάμου θα έρθει γρήγορα".

Την ίδια ώρα η Χερντ κατήγγειλε σε αμερικανικό δικαστήριο όπου εμφανίστηκε με μελανιές στο πρόσωπο πως ο διάσημος σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει, καταγγέλλοντας πως είχε πέσει επανειλλημένως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Οι δικαστικές διαμάχες ανάμεσα στο ζευγάρι έγιναν σύνηθες φαινόμενο με εκείνη να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και εκείνος για συκοφαντική δυσφίμηση. Και έτσι, οι δύο πρώην σύζυγοι μετέτρεψαν το δικαστήριο σε πεδίο... μαχών για τους περισσότερους μήνες του 2022!

Μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της ηθοποιού στη δικαστική αίθουσα ισχυρίστηκε ότι το 2015 κατά τη διάρκεια "μιας κατάστασης ομηρίας", ο Ντεπ χτύπησε, έβρισε και απείλησε ότι θα σκότωνε την Amber Heard ενώ συγχρόνως την κακοποιούσε, βάζοντας ένα μπουκάλι στο σώμα της".

"Τη στρίμωξε πάνω στο μπαρ. Της πέταξε ξανά και ξανά μπουκάλια. Την έσυρε στο πάτωμα πάνω σε σπασμένα γυαλιά. Της έριξε μπουνιά. Την κλώτσησε. Της είπε ότι τη μισεί και ότι πρόκειται να τη σκοτώσει. Τη χτύπησε ξανά και ξανά. Και μετά την κακοποίησε βάζοντας στο σώμα της ένα μπουκάλι αλκοόλ", είπε στο δικαστήριο η δικηγόρος της Χερντ.

Η πλευρά Depp αρνήθηκε κάθε ισχυρισμό από τα παραπάνω, έχοντας ήδη, όπως είπαμε, καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων στην οποία η Heard απάντησε με ανταγωγή με αποζημίωση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης:

Στις δικαστικές αίθουσες ακούστηκαν... τέρατα και από τις δύο πλευρές μέχρι που τελικά φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες πριν φύγει η χρονιά το άλλοτε ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία ως προς το ποσό που επιδικάστηκε και πρέπει να υποβάλλει εκείνη ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Τζόνι Ντεπ μιας και εκείνος ήταν ο μεγάλος νικητής της διαμάχης. Αρχικά το δικαστήριο είχε ζητήσει από την Άμπερ Χερντ να του δώσει 10 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση συν άλλα 5 εκατομμύρια ως τιμωρητική αποζημίωση. Από τη μεριά του, ο ίδιος κλήθηκε να δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια στην πρώην σύζυγό του, καθώς εκείνη τον μήνυσε και από τη μεριά της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τελικά, οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συμφώνησαν εξωδικαστικά στο 1 εκατομμύριο δολάρια, αφού η ηθοποιός δήλωνε επανειλημμένα πόσο άδικη είναι η ποινή της και ότι δεν μπορεί να πληρώσει το ποσό.

Οι νομικές ομάδες των πρώην συζύγων έκαναν αλλεπάλληλες συζητήσεις για να μην χρειαστεί να ξαναπάνε στο δικαστήριο, αφού η Άμπερ Χερντ είχε κάνει έφεση κατά της απόφασης. Η τελική συμφωνία υπεγράφη λίγες μέρες πριν φύγει το 2022.

Οι χωρισμοί και τα διαζύγια πήραν και έδωσαν

Το 2022 δεν υπήρξε ιδιαίτερα τυχερή χρονιά για αρκετά λαμπερά ζευγάρια της χολιγουντιανής σόουμπιζ. Ας δούμε ποια χώρισαν και ποια έφτασαν στο διαζύγιο.

Μετά από έναν ευτυχισμένο γάμο που κράτησε περίπου 13 χρόνια, και δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπένζαμιν, και τη Βίβιαν, 9 ετών η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο του όμως μόλις πρόσφατα τις επιβεβαίωσαν και οι δυο τους με επίσημες ανακοινώσεις που εξέδωσαν μέσω των social media.

Συγκεκριμένα το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία έγραψε στην ανακοίνωσή της:

«Νιώθοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προτεραιότητά μου ήταν και συνεχίζουν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζουν.



Η απόφαση για το τέλος ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα ό,τι καλύτερο

Επιθυμώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της ζωής μας. Ευχαριστώ, Ζιζέλ».

Από την πλευρά του ο Τομ Μπρέιντι έγραψε στην ανακοίνωσή του τον περασμένο Οκτώβριο:

«Πριν από λίγες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα θα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζουν. Καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Επιθυμούμε ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες».

Ένα ζευγάρι που δεν είχε φτάσει ποτέ στον γάμο -πώς να προλάβουν άλλωστε- αλλά χώρισαν μετά από οκτώ μήνες σχέσης ήταν η Katie Holmes με τον Bobby Wooten. Όπως αναφέρει το US Magazine στα μέσα Δεκεμβρίου 2022, «Η Katie Και ο Bobby χώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα και εκείνη δεν μιλάει πια για εκείνον στους φίλους της. Δεν τα πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα και χώρισαν». O Kendall Jenner και ο Devin Booker χώρισαν τον περασμένο Νοέμβριο. Το διάσημο μοντέλο και ο άσος του ΝΒΑ είχε χωρίσει τον περασμένο Ιούνιο, τα ξαναβρήκε αλλά τελικά το γυαλί είχε ραγίσει και τον Νοέμβριο έδωσαν οριστικά τέλος. Ο Harry Styles και η Olivia Wilde επίσης χώρισαν τον περασμένο Νοέμβριο μετά από δύο χρόνια σχέσης. Μόλις έναν χρόνο επίσης κράτησε η σχέση της Demi Moore με τον διάσημο σεφ Daniel Humm.

Λαμπεροί γάμοι και... εκείνος των Affleck-Lopez

Οι γάμοι των celebrities στο Hollywood ήταν φαντασμαγορικοί και πανάκριβοι καθώς τα ποσά που δαπανήθηκαν από τα ερωτευμένα ζευγάρια για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους κυμάνθηκαν από 400.000 δολάρια μέχρι 4 εκατομμύρια δολάρια.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν στην Ιταλία για τρίτη φορά σε κάστρο. Ο πρώτος γάμος του ζευγαριού είχε γίνει στη Σάντα Μπάρμπαρα, μία εβδομάδα πριν τον γάμο του στην Ιταλία. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Οκτώβριο του 2021, έξι μήνες πριν τον γάμο του. Έναν ακόμα γάμο τον έκαναν στο Λας Βέγκας με τον... Έλβις Πρίσλεϊ να τους ενώνει σε μαζικό γάμο, όπως αυτοί που συνηθίζονται να γίνονται στη μητρόπολη του τζόγου.

Μέσα στη χρονιά όμως έγινε και ο... γάμος των γάμων, εκείνος του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ. Στις 19 Αυγούστου το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του και φυσικά μαζί με τους καλεσμένους του το γλέντησαν για τρεις ολόκληρες μέρες σε έναν γάμο που στοίχισε 400.000 δολάρια.

Στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Sam Ashghari η Britney Spears. Oι καλεσμένοι ήταν μόλις πενήντα ενώ όπως αναφέρει το hola.com, ανάμεσά τους δεν ήταν οι γιοι της διάσημης τραγουδίστριας Sean Preston και Jayden James ούτε βέβαια οι γονείς της.]

Γαμπρός ντύθηκε μέσα στη χρονιά και ο μεγαλύτερος γιος των David και Victoria Beckham, ο Brooklyn Beckham ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Nicola Peltz, κόρη ενός απο τους πλουσιότερους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν τα αδέλφια του Brooklyn, ο Romeo και ο Cruz ενώ η αδελφή του Harper ήταν παράνυμφος. Ο γάμος έγινε στο Palm Beach, στη Φλόριντα σε μία τεράστια έπαυλη και κόστισε 4 εκατομμύρια δολάρια.

Σε νέους έρωτες το 2022 δεν ήταν και τόσο... πλούσιο αφού από τα νέα ειδύλλια που δημιουργήθηκαν έχουμε να ξεχωρίσουμε μόλις τρία. Τον έρωτα που ξεκίνησε ανάμεσα στο Leonardo DiCaprio με την Gigi Hadid, σχέση που όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς, αυτόν ανάμεσα στη Cher και τον κατά πολύ νεότερό της Alexander Edwards αλλά και αυτόν ανάμεσα στη φρεσκοχωρισμένη Gisele με τον γυμναστή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved