Τιτανικός: Ο James Cameron έδωσε απαντήσεις για την ταινία μέσω... επιστημονικής έρευνας!
Hollywood

Τιτανικός: Ο James Cameron έδωσε απαντήσεις για την ταινία μέσω... επιστημονικής έρευνας!

Τιτανικός: Εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια, ο James Cameron, ακούει ξανά και ξανά την ίδια ερώτηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναθέσει σε επιστήμονες να ερευνήσουν και να δώσουν μια οριστική απάντηση σε μια συγκεκριμένη ερώτηση. «Χωρούσε τελικά και ο Jack στη σχεδία;».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Τιτανικός έχει βαρεθεί να δέχεται την ίδια ερώτηση που δεν είναι άλλη από την εξής: «Δεν ήταν ικανό το μέγεθος της σχεδίας που οδήγησε στη σωτηρία τη Rose να χωρέσει και τον Jack ώστε να μην πεθάνει από υποθερμία;».

Ο ίδιος πραγματικά βαρέθηκε και ζήτησε να γίνει επιστημονική μελέτη που θα δώσει την οριστική απάντηση στο θέμα. Και τα αποτελέσματα τα έχουμε και αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Jack πράγματι θα πέθαινε ό,τι κι αν γινόταν.

«Έχουμε πραγματοποιήσει μια επιστημονική μελέτη για να βάλουμε ένα τέλος σε όλο αυτό μια για πάντα», είπε αρχικά ο σκηνοθέτης James Cameron κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την προώθηση της νέας ταινίας του Avatar 2 και συνέχισε:

«Έγινε μια ενδελεχής ιατροδικαστική ανάλυση από έναν ειδικό στην υποθερμία ο οποίος αναπαρήγαγε τη σκηνή από την ταινία. Δύο κασκαντέρ με σωματότυπο παρόμοιο με των δύο ηθοποιών έβαλαν αισθητήρες στο σώμα τους και μπήκαν σε παγωμένα νερά. Οι έρευνες και οι δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι και δεν θα μπορούσαν να σωθούν και οι δύο. Θα κάνουμε μάλιστα ένα μικρό ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο».

«Ο Jack έπρεπε να πεθάνει. Είναι μια ιστορία αγάπης, θυσίας και απώλειας, όπου η αγάπη μετριέται με τη θυσία», είπε ο σκηνοθέτης και σίγουρα συμφωνεί και το φανατικό κοινό της ταινίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved