Κατέρρευσε η Kim Kardashian μιλώντας για τον Kanye West! Τα κλάματα και η αμήχανη στιγμή
Hollywood

Κατέρρευσε η Kim Kardashian μιλώντας για τον Kanye West! Τα κλάματα και η αμήχανη στιγμή

Εξομολογητική και άκρως αποκαλυπτική η Κim Kardashian σε συνέντευξή της στο podcast «Angie Martinez IRL».

Η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε για το πώς έχει διαχειριστεί το χωρισμό της από τον Kanye West σε σχέση με τα παιδιά της, αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν τους έχει μεταφέρει ούτε μια άσχημη κουβέντα για εκείνον και όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους ενώ εξομολογήθηκε πως έχει καταβάλλει τεράστια προσπάθεια ώστε να προστατέψει τα τέσσερα παιδιά τους από τον Τύπο και τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς γράφονται και λέγονται.

«Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου -όσο μπορούν να το έχουν αυτό», είπε με δάκρυα στα μάτια και συνέχισε:

«Αυτό θα ήθελα για εκείνα. Αν δεν ξέρουν όλα αυτά τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την αρνητική ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ ακόμα και για τους ενήλικες, δεν είναι έτοιμα να το αντιμετωπίσουν»

«Κάποια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που κράτησα αυτή τη στάση και δεν “έριξα” τον μπαμπά τους, όταν μπορούσα», είπε και συμπλήρωσε:

«Θα με ευχαριστήσουν και θα τους απαντήσω προσωπικά σε οτιδήποτε θέλουν να μάθουν. Σίγουρα τον προστάτεψα και θα εξακολουθώ να το κάνω, για τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα που συμβαίνει από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί. Όσο όμως, γίνεται αυτό, θα συνεχίσω να τα προστατεύω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved