Ντέμι Μουρ για το πρώτο της εγγόνι: «Μπαίνω στην εποχή της... καυτής γιαγιάς»
Hollywood

Ντέμι Μουρ για το πρώτο της εγγόνι: «Μπαίνω στην εποχή της... καυτής γιαγιάς»

Ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της κόρης της, Ράμερ Γουίλις, η Ντέμι Μουρ μοιράστηκε τα νέα με τους ακολούθους της, εκφράζοντας τη μεγάλη χαρά της, που θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά.

Στις τελευταίες αναρτήσεις της Χολιγουντιανής σταρ στο Instagram πρωταγωνιστεί η εγκυμονούσα κόρη της, η Ράμερ Γουίλις, με τη μητέρα της να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

«Μπαίνω στην εποχή της καυτής, τρελής, ανισόρροπης γιαγιάς» έγραψε η 60χρονη ηθοποιός στην πρώτη δημοσίευση που έκανε μέσα από το προφίλ της. Μία μέρα μετά, ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία της Ράμερ Γουίλις από τη διάρκεια ενός υπερηχογραφήματος. Στο δωμάτιο της εξέτασης βρίσκεται η Μουρ, η Ράμερ και οι άλλες δύο κόρες της από τον γάμο με τον Μπρους Γουίλις, Ταλούλα και Σκάουτ.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης η ηθοποιός έγραψε: «Λέγοντας γεια στη μικρή μπουκίτσα!! Χαίρομαι για σένα, γλυκιά μου Ράμερ. Είναι τιμή μου να παρακολουθώ το ταξίδι σου στη μητρότητα και ανυπομονώ να καλωσορίσω αυτό το μωρό στον κόσμο». Η 34χρονη Ράμερ Γουίλις περιμένει το πρώτο της παιδί με τον μουσικό Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας.

Την είδηση της εγκυμοσύνης της ανακοίνωσε η ίδια στα social media, μέσω μίας κοινής φωτογραφίας της με τον σύντροφό της να φιλάει την κοιλιά. Πρόκειται για τα ίδια στιγμιότυπα που κοινοποίησε και η μητέρα της στους εκατομμύρια θαυμαστές της. Κάτω από τη φωτογραφία του ζευγαριού, η Ντέμι Μουρ σχολίασε με κεφαλαία γράμματα: «Σ' αγαπώ».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved