Χιου Τζάκμαν: Κάνει ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει την εγκατάλειψη από τη μητέρα του σε ηλικία 8 ετών
Hollywood

Χιου Τζάκμαν: Κάνει ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει την εγκατάλειψη από τη μητέρα του σε ηλικία 8 ετών

Ο Χιού Τζάκμαν ήταν μόλις 8 ετών όταν η μητέρα του τον εγκατέλειψε ξαφνικά.

Ο 54χρονος πλέον σταρ αποφάσισε να επουλώσει το ψυχικό αυτό τραύμα με ψυχοθεραπεία, σύμφωνα με όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Όπως αποκάλυψε, αν και ξεκίνησε πρόσφατα την ψυχοθεραπεία, τον έχει ήδη βοηθήσει πολύ.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Ξεκίνησα πρόσφατα. Με βοήθησε πολύ. Το να έχεις κάποιον πραγματικά έξυπνο, ο οποίος είναι λίγο απομακρυσμένος από τον κόσμο σου, μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο. Το πιο σημαντικό είναι πως με βοηθάει να έχω καλύτερη σχέση με τους ανθρώπους που αγαπώ στη ζωή μου και να τους καταλαβαίνω πραγματικά».

Αναφορικά με το παρελθόν του και τη σχέση του με τη μητέρα του, Γκρέις ΜακΝιλ, ο ίδιος είπε ότι ήταν μόλις 8 ετών και ζούσε στην πατρίδα του, Αυστραλία.

Μια μέρα η μητέρα του έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν επέστρεψε ποτέ, αφήνοντάς τον πίσω μαζί με τον πατέρα του, Κρίστοφερ Τζον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021 και με τα αδέρφια του, Ραλφ, Ζόι, Σόνια και Ίαν.

«Ήταν τραυματικό. Νόμιζα ότι πιθανότατα θα επέστρεφε» είπε ο Χίου Τζάκμαν. Παρά την εγκατάλειψη που βίωσε, ο ηθοποιός έχει εκφράσει την αγάπη του για τη μητέρα του στο The Hollywood Reporter το 2013, εξηγώντας ότι: «Νομίζω ότι η μαμά μου ένιωθε απίστευτα απομονωμένη. Ήταν στο νοσοκομείο πολύ καιρό μετά τη γέννησή μου. Είχε πολύ κακή επιλόχεια κατάθλιψη. Φαντάζομαι ότι κράτησε χρόνια γιατί θυμάμαι ότι έφευγε για μικρές περιόδους. Νομίζω ότι ένιωθε παγιδευμένη».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved