Παντρεύτηκε η Ashley Olsen - Όλες οι λεπτομέρειες
Hollywood

Παντρεύτηκε η Ashley Olsen - Όλες οι λεπτομέρειες

Η Ashley Olsen και ο Louis Eisner ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστα αγαπημένα πρόσωπα.

Είναι μία αρκετά ιδιαίτερη προσωπικότητα, όπως άλλωστε και κάθε παιδί θαύμα που έχει ξεκινήσει την καριέρα του ως… νήπιο.

H μεγιστάνας της μόδας παντρεύτηκε τον Louis Eisner σε μια ιδιωτική γαμήλια τελετή στις 28 Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους μπροστά σε 50 από τους πιο στενούς φίλους και συγγενείς σε μια έπαυλη στο Μπελ Αιρ, είπαν πηγές στο Page Six.

Η ίδια έχει επιλέξει να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή και για τον λόγο αυτό δεν έχει σχολιάσει δημοσίως την σχέση τους.

Τον Ιούνιο του 2017 η Ashley πυροδότησε φήμες για αρραβώνα όταν εθεάθη στο Λος Άντζελες με τον Eisner, με δαχτυλίδι στο αριστερό της δάχτυλο με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι φήμες.

Έτσι λοιπόν, μερικά χρόνια μετά, η Asley Olsen ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της και σύμφωνα με μια πηγή ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Mary-Kate Olsen, η δίδυμη αδερφή και συνέταιρος της νύφης καθώς και η μικρότερη αδερφή των αδερφών, που είναι πρωταγωνίστρια των Avengers, Elizabeth Olsen.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved