Lisa Marie Presley: Στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς η κόρη του Elvis Presley
Hollywood

Lisa Marie Presley: Στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς η κόρη του Elvis Presley

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η κόρη του Elvis Presley, Lisa Marie Presley καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο. 

Η 54χρονη τραγουδίστρια και στιχουργός υποβλήθηκε σε ΚΑΡΠΑ στο σπίτι της στην Καλιφόρνια από διασώστες, οι οποίοι αφού συνήλθε την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail «κάποιος χορήγησε της χορήγησε επινεφρίνη τουλάχιστον μία φορά για να τη βοηθήσει να ανακτήσει τον σφυγμό της». Η κατάστασή της μέχρι και αυτή τη στιγμή παραμένει ασαφής.

Η Lisa Marie βρέθηκε στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών το βράδυ της Τρίτης στο Beverly Hills. Εκείνη και η μητέρα της ήταν εκεί για να δουν τον Όστιν Μπάτλερ να κερδίζει Σφαίρα για την ερμηνεία του βασιλιά του Rock n' Roll στην ταινία «Elvis»

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Είναι το μοναδικό παιδί του τραγουδιστή και ηθοποιού Έλβις Πρίσλεϊ και της ηθοποιού Πρισίλα Πρίσλεϊ καθώς και η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της. Η Πρίσλεϊ έχει μια καριέρα στην μουσική βιομηχανία και έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους. Έχει παντρευτεί τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένων του Μάικλ Τζάκσον, του Νίκολας Κέιτζ και του μουσικού παραγωγού Μάικλ Λόκγουντ, πατέρα των δίδυμων κοριτσιών της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved