Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πουλάει την έπαυλή της, 7 μήνες αφού την αγόρασε
Hollywood

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πουλάει την έπαυλή της, 7 μήνες αφού την αγόρασε

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται αναζητά τρόπους, για να αλλάξει της ζωή της και πλέον είναι έτοιμη να μετακομίσει σε μία οικία, όπου θα στεγάσει εκ νέου τον ερωτά της με τον σύζυγο της, Σαμ Ασγκάρι.

Η διάσημη τραγουδίστρια που τον τελευταίο καιρό απασχολεί ποικιλοτρόπως με τις αναρτήσεις της τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, φέρεται να πουλά το σπίτι της στο Καλαμπάσας, αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων, μόλις επτά μήνες μετά την αγορά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, η 41χρονη τραγουδίστρια, σχεδιάζει να βρει αγοραστές για την υπερπολυτελή έπαυλη, που μοιράζεται με τον σύζυγό της Σαμ Ασγκάρι μέσα στο 2023, καθώς νιώθει πως δεν είναι... «ερωτευμένη» με το ακίνητο.

Η αγορά του σπιτιού πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2022 και μάλιστα η οικία βρισκόταν εξαιρετικά κοντά σε εκείνη του πρώην συζύγου της, Κέβιν Φεντερλάιν, με τον οποίο τη χωρίζει και μία σκληρή διαμάχη.

Με βάση τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, αυτό που επιθυμεί η Σπίαρς είναι προς ώρας, να επιστρέφει στην πολυτελή έπαυλη της στο Thousand Oaks, την οποία αγόρασε το 2015 έναντι 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ζευγάρι δείχνει σαν να μη βρήκε τη γαλήνη στην έπαυλη των 1,6 στρεμμάτων στο Καλαμπάσας και τα 11,8 εκατομμύρια δολάρια που ξόδεψαν για να την αγοράσουν, φαίνεται πως δεν τους χάρισαν εκείνο που αληθινά επιθυμούσαν.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν η Μπρίτνει Σπίαρς θα προχωρήσει σε μία νέα αγορά, ή αν θα συνεχίσει τη ζωή της στην έπαυλη στο Thousand Oaks.

Πηγή: Λοιπον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved