Αγίου Βαλεντίνου: Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων 14 χρόνια γάμου!
Hollywood

Αγίου Βαλεντίνου: Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων 14 χρόνια γάμου!

Μέρα Αγίου Βαλεντίνου: Μία ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τη Σάλμα Χάγιεκ και τον σύζυγό της, πολυεκατομμυριούχο Φρανσουά Ανρί Πινό καθώς έχουν επέτειο γάμου! 

Το διάσημο ζευγάρι, κόντρα στις έρευνες που θέλουν τους ερωτευμένους που παντρεύονται ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να χωρίσουν, παντρεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009 στο Παρίσι ενώ μερικούς μήνες αργότερα ακολούθησε και άλλη τελετή, αυτή τη φορά στη Βενετία όπου γιόρτασαν την ένωσή τους μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Η διάσημη ηθοποιός και ο πάμπλουτος επιχειρηματίας είχαν γνωριστεί αρκετά πριν τον γάμο τους και όπως είχε εξομολογηθεί το 2020 σε συνέντευξή του στο Associated Press μία συζήτησή τους σε συνάντησή τους τούς έφερε πιο κοντά και από τότε ξεκίνησε η σχέση τους. Τότε είχε πει η Σάλμα Χάγιεκ:

«Ήταν τόσο αστεία συζήτηση. Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το ποδόσφαιρο. Είμαστε και οι δύο τρελοί γι’ αυτό. Και μετά μιλήσαμε για το διάστημα. Αγαπάμε το διάστημα και τη φυσική κι εκείνος ήταν τόσο έξυπνος και γοητευτικός κι αστείος... Κανείς δεν μου είχε μιλήσει γι’ αυτά τα πράγματα την πρώτη φορά που τον γνώριζα. Δεν ήταν σε κανονικές συνθήκες μία τυπική συζήτηση».

«Τα τελευταία 10 με 15 χρόνια δίνω στους περισσότερους φίλους μου που έχουν παντρευτεί, τις φωτογραφίες που τράβηξα τις στιγμές ακριβώς πριν βρεθούν στην εκκλησία. Αυτό ήταν το τέλειο γαμήλιο δώρο: Η μαγική στιγμή που το ζευγάρι είναι έτοιμο να γιορτάσει την ένωσή του, έχοντας γύρω τους ανθρώπους που τους αγαπούν», είχε γράψει στη λεζάντα των φωτογραφιών από τον γάμο της Salma Hayek, ο Mario Testino, προσωπικός φίλος των δύο ερωτευμένων. Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved