Bruce Willis: Οι νέες φωτό με την κόρη του, Tallulah, μετά την αλλαγή της διαθήκης του
Hollywood

Bruce Willis: Οι νέες φωτό με την κόρη του, Tallulah, μετά την αλλαγή της διαθήκης του

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό ο Μπρους Γουίλις ανανέωσε τη διαθήκη του, λίγο πριν διαγνωστεί με αφασία και αποσυρθεί από τον κινηματογράφο.

Πλέον, ο ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τα νέα για την κατάσταση της υγείας του έρχονται από άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Η είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου πρόσφατα, ήταν η αποκάλυψη για το πώς θα κατανεμηθεί η περιουσία του Χολιγουντιανού σταρ.

Σύμφωνα μάλιστα με το Radar Online, ο 67χρονος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Γουίλις αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Ντέμι Μουρ.

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, προς επίρρωση των παραπάνω ισχυρισμών, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του σταρ θα διατεθεί για τα μικρότερα από τα παιδιά του, αλλά και τη Χέμινγκ. Πρόκειται για τις κόρες του με το μοντέλο, τη Μέιμπελ που είναι 10 ετών και την δίχρονη Έβελιν.

Λίγο μετά την αλλαγή της διαθήκης λοιπόν, η κόρη του 28χρονη κόρη του Bruce Willis, Tallulah, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες τους και είναι πραγματικά πολύ αστείες.

"high drama club ~~ life skills ~~ fingers crossed I eat a veggie this week LMAO", έγραψε στη λεζάντα της η ίδια και τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν αμέτρητα.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας η Tallulah στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved