Ιβάνα Τραμπ: «Πέταξε» εκτός διαθήκης τον πρώην σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ - Τι άφησε στα παιδιά της
ivanatrumpfan instagram
Hollywood

Ιβάνα Τραμπ: «Πέταξε» εκτός διαθήκης τον πρώην σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ - Τι άφησε στα παιδιά της

Η Ιβάνα Τραμπ έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο και προσφάτως είδε τα φώτα της δημοσιότητας η είδηση ότι στη διαθήκη της δεν αναφέρει καν το όνομα του πρώην συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρώην πλανητάρχης λοιπόν δεν έχει να περιμένει τίποτα από την περιουσία ύψους 34 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε στην κατοχή της η Ιβάνα Τραμπ η οποία αφήνει τα πάντα με τη διαθήκη της στα τρία παιδιά της, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Ιβάνκα Τραμπ και Έρικ Τραμπ.

FnAHTmpWAAIe9jY.jpg

Επίσης κάποια κινητά και ακίνητα περιουσιακά της στοιχεία, όπως κοσμήματα, κεφάλαια από την πώληση της συλλογής γουναρικών και κάποια άλλα πολύτιμα αντικείμενα που διέθετε θα πάνε σε φιλανθρωπίες αλλά και σε κάποιους στενούς της φίλους.

Το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο που είχε στην κατοχή της ήταν ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη το οποίο βρίσκεται μόλις μισό τετράγωνο μακριά από το Σέντραλ Παρκ και σύμφωνα με πληροφορίες οι κληρονόμοι θέλουν να το πουλήσουν 265 εκατομμύρια δολάρια για να μοιραστούν τα χρήματα.

Σύμφωνα με πηγές από το real estate αυτή η τιμή είναι δύσκολο να πιαστεί στην αγοραπωλησία όμως έτσι και αλλιώς όσο και να πουληθεί το ποσό θα μοιραστεί ίσα στα τρία παιδιά της. Επίσης η Ιβάνα Τραμπ είχε ένα διαμέρισμα στη Φλόριντα που εκτιμάται από την Redfin ότι έχει αξία 1.148.407 δολάρια. Αυτό, σύμφωνα με τη διαθήκη της εκλιπούσας πηγαίνει στη φίλη και πρώην νταντά της, Ντόροθι Κάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved