Τομ Χανκς: Τον κατηγορούν για νεποτισμό και εκείνος απαντά συγκρίνοντας το Χόλυγουντ με… ανθοπωλείο
Hollywood

Τομ Χανκς: Τον κατηγορούν για νεποτισμό και εκείνος απαντά συγκρίνοντας το Χόλυγουντ με… ανθοπωλείο

Ο Τομ Xανκς προστάτευσε την οικογένειά του από όσους τον στοχοποίησαν για νεποτισμό.

Τα τελευταία χρόνια τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει από τους γάμους του, έχουν ασχοληθεί με την υποκριτική και τη μουσική.

Αφορμή για το ξέσπασμα εναντίον του, πιθανότατα να στάθηκε η συμμετοχή του γιου του, Τρούμαν στην τελευταία του ταινία «Α Man Called Otto».

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το κοινό των social media, που κατηγορούν τον 66χρονο ηθοποιό, ότι χρησιμοποιεί τη φήμη του, προκειμένου να προωθήσει την καριέρα των παιδιών του.

Ο Χολιγουντιανός σταρ παρουσίασε τη δική του εκδοχή σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sun, συγκρίνοντας το Χόλυγουντ με... ανθοπωλείο και μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις. Αναλυτικότερα, είπε στην εφημερίδα: «Κοίτα, αυτή είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό κάνουμε από πάντα. Τα παιδιά μας μεγάλωσαν σε αυτό το περιβάλλον.

Έχουμε τέσσερα παιδιά, είναι όλα πολύ δημιουργικά. Αν ήμασταν επιχείρηση υδραυλικών ειδών ή αν διατηρούσαμε ένα ανθοπωλείο, όλη η οικογένεια θα βοηθούσε».

Ακόμη, τόνισε ότι δεν έχει σημασία ποιο είναι το επίθετο του καθενός αλλά το αν ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, προσφέρουν μια αληθινή εμπειρία στο κοινό.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved