Τα Πάντα Όλα: Η ταινία που σάρωσε τα Όσκαρ! Οι 11 υποψηφιότητες και η μεγάλη επιτυχία!
Hollywood

Τα Πάντα Όλα: Η ταινία που σάρωσε τα Όσκαρ! Οι 11 υποψηφιότητες και η μεγάλη επιτυχία!

Όσκαρ 2023: Σαρώνει η ταινία Everything Everywhere All At Once (Τα πάντα όλα).

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την 95η απονομή βραβείων Όσκαρ και η ταινία «Everything Everywhere All At Once (Τα Πάντα Όλα)» σε σκηνοθεσία Daniel Kwan και Daniel Scheinert είναι το μεγάλο φαβορί, αφού έχει ήδη συγκεντρώσει 11 υποψηφιότητες.

Πρόκειται για μια δραματική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας, με πρωταγωνίστριες τη Michelle Yeoh και την Jamie Lee Curtis.

Η Michelle Yeoh υποδύεται την Έβελιν, μια εξουθενωμένη Κινεζοαμερικανίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον πατέρα, τον σύζυγο και την κόρη της αλλά αδυνατεί να πληρώσει και τους φόρους της.

Όταν της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα, τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει γι’ αυτό που την περιμένει.

Η Έβελιν Γουάνγκ έχει να κουμαντάρει ένα ολόκληρο laundromat που τρέχει σχεδόν από μόνη της, μια αίτηση διαζυγίου από τον άντρα της, τις απαιτήσεις του γεροπαράξενου πατέρα της, την κόρη της που ζητά την αποδοχή της και μια τσαμπουκαλεμένη εφοριακό που έχει ανακαλύψει ατασθαλίες στα τιμολόγιά της.

Στις 12 Μαρτίου θα παρουσιαστούν τα φετινά βραβεία Όσκαρ, με παρουσιαστή - για τρίτη φορά- τον Τζίμι Κίμελ. Οι υποψηφιότητες των 23 κατηγοριών ανακοινώθηκαν από τους Ριζ Άχμεντ και Άλισον Γουίλιαμς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved