Κάνιε Γουέστ: Ποια είναι η νέα γοητευτική σύζυγός του, Μπιάνκα Σένσορι
Hollywood

Κάνιε Γουέστ: Ποια είναι η νέα γοητευτική σύζυγός του, Μπιάνκα Σένσορι

Ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκε την σχεδιάστρια των Yeezy, Μπιάνκα Σένσορι, μόλις δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail ο 45χρονος ράπερ πραγματοποίησε μια ιδιωτική τελετή με την Μπιάνκα Σένσορι και το ζευγάρι έχει εντοπιστεί να φορά βέρες, 2 μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό γνωρίζονται και είναι σε σχέση, αλλά η Σένσορι εντάχθηκε στην εταιρεία Yeezy του Κάνιε Γουέστ, τον Νοέμβριο του 2020.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, παρά την τελετή που φέρεται να πραγματοποιήθηκε, ο γάμος τους δεν είναι ακόμη νόμιμος επειδή το ζευγάρι δεν έχει καταθέσει το απαραίτητο πιστοποιητικό.

Η Μπιάνκα Σένσορι είναι 27 ετών και επικεφαλής στο κομμάτι του σχεδιασμού της εταιρείας με τα προϊόντα που προωθεί ο ράπερ. Πρόκειται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν για μία θέση την οποία εξασφάλισε μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού της στον τομέα της Αρχιτεκτονικής, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της, η Σένσορι ίδρυσε ένα brand κοσμημάτων. Η επιχείρηση ξεκίνησε όταν εκείνη και μια φίλη της, η Irene, άρχισαν να φτιάχνουν κολιέ από κρυστάλλους και βραχιόλια Swarovski για τους εαυτούς τους και τους φίλους τους, χόμπι που αποτέλεσε έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι μεγαλύτερο. Μετά την αποφοίτησή της, η Σένσορι έγινε σύμβουλος σχεδιασμού για ένα χρόνο πριν εργαστεί ως φοιτήτρια αρχιτέκτονας για 3 χρόνια.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό μεταξύ 2019-2020 προτού μετακομίσει στο Λος Αντζελες, οπότε και πήρε τη δουλειά στην εταιρεία του Γουέστ. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό, είχε ένα προφίλ στο Instagram, το οποίο μετρούσε σχεδόν 17 χιλιάδες ακολούθους, αλλά το διέγραψε.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved