Hollywood

Pamela Anderson: Το αμύθητο ποσό που έφτασε να παίρνει για κάθε επεισόδιο της σειράς Baywatch

Για την συμμετοχή της στη σειρά Baywatch που αγαπήθηκε όσο καμία και το ποσό που έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο, μίλησε η Pamela Anderson.

Η ηθοποιός υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της σειράς σε τέτοιο βαθμό που υπήρχαν «ρήτρες για την ηθοποιό» σε ορισμένες από τις συμφωνίες αδειοδότησης και διανομής για τη μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας του ’90, στην οποία έπαιξε την ναυαγοσώστρια CJ Parker για πέντε σεζόν, ξεκινώντας το 1992 και ολοκληρώνοντας το 1997.

Όσο για τα χρήματα που κατάφερε να βγάλει;

Η Pamela Anderson έπαιρνε 1.500 δολάρια ανά επεισόδιο κατά την πρώτη σεζόν. Έως το τέλος της σειράς, που κράτησε για πέντε σεζόν, έβγαζε 300.000 δολάρια το επεισόδιο.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Variety αποκάλυψε πως: «Οι παραγωγοί του «Baywatch» έκαναν μια περιουσία. Απλώς δεν είχα την εκπροσώπηση τότε. Ή την τεχνογνωσία» σημείωσε. «Δεν συνειδητοποιείς όταν κάνεις μια τηλεοπτική σειρά ότι θα γίνει τόσο δημοφιλής, οπότε υπογράφεις χωρίς επίγνωση», είπε.

«Σίγουρα την εκμεταλλεύονταν» , είπε στο Variety ο μεγαλύτερος γιος της Πάμελα Άντερσον, ο Μπράντον Λι, 26 ετών.

«Είναι ακόμα περίεργο το πώς δεν έχει γίνει κάποιου είδους συζήτηση με την Amazon ή τους παραγωγούς του «Baywatch» για να της δώσουν το μερίδιο που της αναλογεί. Με τη συμφωνία για τη βιβλιοθήκη του Amazon, δεν πήραμε ούτε μια δεκάρα» τονίζει.

Η σειρά διήρκεσε για δώδεκα χρόνια, από το 1989 έως το 1999 και από το 1999 έως το 2001, όταν συνεχίσθηκε σαν «Baywatch Hawaii», καθώς τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν από τη Σάντα Μόνικα (Καλιφόρνια) στο γνωστό νησί του Ειρηνικού. Συνολικά, έφτασε τις 11 σεζόν και τα 242 επεισόδια.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved