Όσκαρ 2023: Αυτοί οι ηθοποιοί είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι για Όσκαρ
Hollywood

Όσκαρ 2023: Αυτοί οι ηθοποιοί είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι για Όσκαρ

Όσκαρ 2023: Στις 12 Μαρτίου θα παρουσιαστούν τα φετινά βραβεία Όσκαρ, με παρουσιαστή - για τρίτη φορά- τον Τζίμι Κίμελ και αυτή τη φορά θα δούμε ηθοποιούς, οι οποίοι είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι για βραβείο. 

Οι υποψηφιότητες των 23 κατηγοριών ανακοινώθηκαν από τους Ριζ Άχμεντ και Άλισον Γουίλιαμς και ακούσαμε και τα ονόματα εκείνων των ηθοποιών που για πρώτη φορά με τις υπέροχες ερμηνείες τους μπαίνουν στην πολυπόθητη κατηγορία για παραλαβή αγαλματιδίου.

Η Michelle Yeoh είναι για πρώτη φορά υποψηφιότητα για Όσκαρ και φυσικά είναι η πρώτη Ασιάτισσα ηθοποιός που προτείνεται για Όσκαρ 'Α' Γυναικείου Ρόλου', ενώ και οι Ke Huy Quan, Stephanie Hsu και Jamie Lee Curtis πήραν για πρώτη φορά υποψηφιότητα.

Όσο για τους άντρες ηθοποιούς που για πρώτη φορά είναι υποψήφιοι είναι οι:

Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon και Barry Keoghan οπού είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι ενώ η κατηγορία 'Α' Ανδρικού ρόλου' έχει μόνο υποψηφίους που έλαβαν για πρώτη φορά αναγνώριση από την Ακαδημία. Ανάμεσά τους, οι Brendan Fraser (για το The Whale), Bill Nighy (για το Living), Paul Mescal (για το Aftersun) και Austin Butler (για το Elvis).

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που πήραν για πρώτη φορά υποψηφιότητα, σύμφωνα με το madamefigaro, ήταν και ο Hong Chau για το The Whale, ο Brian Tyree Henry για το Causeway, η Andrea Riseborough για To Leslie και η Ana de Armas για το Blonde.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved