Το βίντεο με την πεθερά της Σακίρα να την αρπάζει από το πρόσωπο για να σωπάσει, έγινε viral
Hollywood

Το βίντεο με την πεθερά της Σακίρα να την αρπάζει από το πρόσωπο για να σωπάσει, έγινε viral

Θα μπορούσε κανείς να βάλει σ' αυτό το βίντεο τον τίτλο «το βίντεο της ντροπής» μιας και βγήκαν και τα τελευταία... άπλυτα της σχέσης Πικέ και Σακίρα στη φόρα! 

Το συγκεκριμένο βίντεο που σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola!, είναι από την εκδήλωση La Festa de l’Esport Catala, στη Βαρκελώνη, το 2017, όπου ο Ζεράρ Πικέ είχε παραβρεθεί μαζί με τη μητέρα του Μονσερά Μπερναμπέου και την τότε σύζυγό του Σακίρα. Σε αυτό απεικονίζονται οι τρεις τους να μιλούν σε έντονο ύφος και η πεθερά της Σακίρα να της κάνει την κίνηση με το δάχτυλο να σωπάσει ενώ στη συνέχεια της κλείνει το στόμα ώστε να μη μιλάει άλλο.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο Twitter και φυσικά έχει ήδη γίνει viral.

Το ίδιο το βίντεο είναι χαρακτηριστικό των κακών σχέσεων που υπήρχαν εδώ και καιρό ανάμεσα στην οικογένεια του διάσημου ποδοσφαιριστή και τη Λατίνα σταρ αφού προφανώς και δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τη μητέρα του.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό πριν από έξι μήνες όταν η Σακίρα από ένα βαζάκι μαρμελάδα κατάλαβε ότι ο Πικέ την απατούσε. Ήταν ένα βαζάκι μαρμελάδα στο ψυγείο που δεν ακουμπούσε σχεδόν ποτέ κανένας αφού όλα τα μέλη της οικογένειας σιχαίνονταν τη μαρμελάδα. Όταν μετά από ένα ταξίδι της η Σακίρα επέστρεψε με τα παιδιά τους στο σπίτι διαπίστωσε ότι η μαρμελάδα είχε φαγωθεί σχεδόν όλη από το βαζάκι και αντιλήφθηκε ότι ο Πικέ έβαζε κάποια στο σπίτι που σίγουρα δεν ήταν φίλη του.

Κάπως έτσι λοιπόν αποκαλύφθηκε η απιστία του και το ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο με πολλές και έντονες διαμάχες αλλά και δημόσιες αντιπαραθέσεις ακόμα και μέσα από τα τραγούδια της Σακίρα η οποία μέσω των στίχων της έριχνε... μπηχτές στο πρώην σύζυγο για την απιστία του.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved