Τζορζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με παράλυση Bell – Είχε παραλύσει το μισό του πρόσωπο
Hollywood

Τζορζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με παράλυση Bell – Είχε παραλύσει το μισό του πρόσωπο

Στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ φιλοξενήθηκε πρόσφατα ο Τζορζ Κλούνεϊ οπού και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στην εφηβεία.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς διαγνώστηκε με παράλυση Bell όταν ήταν έφηβος.

«Τζορτζ, τυχαίνει να έχουμε μερικές φωτογραφίες σου λίγο πριν το λύκειο» είπε ο παρουσιαστής και έδειξε μια φωτογραφία του Κλούνεϊ από την εφηβική του ηλικία με το κούρεμα της εποχής και γυαλιά.

«Θέλω να επισημάνω ότι η μητέρα μου μου έκοψε τα μαλλιά… Τώρα περίμενε, θέλω να επισημάνω κάτι γιατί θα γελάσεις, θα κάνεις ένα αστείο. Έχω παράλυση Bell εκεί, και το μισό μου πρόσωπο είναι παράλυτο», απάντησε ο ηθοποιός. «Κοιτάξτε αυτό, κοιτάξτε αυτό», πρόσθεσε ο ηθοποιός:

«Αν το δείτε έτσι, από την άλλη πλευρά, είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Οπότε, τώρα κάνε το αστείο σου. Έλα, κύριε αστείε. Έλα, άσε με να σου δείξω το θλιμμένο μου πρόσωπο», είπε.

Τι είναι η παράλυση Bell

Πρόκειται για την παράλυση της μισής πλευράς του προσώπου, χωρίς κάποια προφανή αιτία. Τα αίτια της νόσου δεν έχουν διευκρινιστεί με σαφήνεια. Η επικρατέστερη θεωρία είναι ότι οφείλεται σε ιογενή μόλυνση του προσωπικού νεύρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved