Hollywood

Η τρυφερή πλευρά της Adele - Ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή

Η Adele είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της γενιάς της και γνωστή παγκοσμίως, με σπουδαία καριέρα.

Η ίδια, σε μια πρόσφατη συναυλία της, έχασε τον έλεγχο και δεν μπόρεσε να κρατηθεί, ξεσπώντας σε κλάματα on stage.

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε μάλιστα viral μέσα σε λίγα μόλις λεπτά! Μια ιστορία ενός θαυμαστή της τη συγκίνησε τόσο πολύ που «λύγισε» μπροστά στο κοινό της και μας έδειξε και την πιο τρυφερή της πλευρά!

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Adele, είδε έναν κύριο ο οποίος κρατούσε τη φωτογραφία της συζύγου του στο κινητό. Εκείνη σταμάτησε για να αφιερώσει ένα τραγούδι και εξήγησε μιλώντας μέσα από το μικρόφωνο:

«Όταν περπατάω μέσα από το κοινό, εύχομαι να μπορούσατε να δείτε αυτό που βλέπω. Γιατί ξέρω ότι μιλάω με κάποιους ανθρώπους κάθε νύχτα, όμως μετά βλέπω αυτές τις ιστορίες ανθρώπων να γίνονται. Υπήρχε ένας άνδρας, είναι απλά εκεί, ο οποίος κρατούσε ψηλά το κινητό του. Νομίζω πως αυτή είναι η γυναίκα του στο τηλέφωνο και δεν νομίζω πως είναι εδώ και αυτό με συγκίνησε», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Λυπάμαι για την απώλειά σας και δεν το συνειδητοποίησα τι μου δείχνατε μέχρι που έφτασα εκεί», είπε απευθυνόμενη στον συγκεκριμένο κύριο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.tiktok.com/@adeleaccess/video/7194224590296501550
© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved