Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μαμά μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών!
Hollywood

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μαμά μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών!

Τα πιο ευχάριστα νέα έρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζει μόνιμα η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος

H όμορφη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια η οποία είχε παντρευτεί τον σύντροφό της Kevin Undergaro στο χωριό της, στο Άκοβο Αρκαδίας το 2018 με όλους τους συγχωριανούς της να συμμετέχουν στο γάμο, τελικά κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο όνειρό της. Θα γίνει μανούλα και όπως αναφέρει στο People η ίδια:

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό».

https://www.instagram.com/p/CoXU6CkOnPz

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε κάνει κατάψυξη των ωαρίων της και δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να γίνει μανούλα. Όπως η ίδια αποκάλυψε, το πάλευε εδώ και μία δεκαετία όμως μόλις πριν από λίγους μήνες κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξε αρκετά δύσκολα για τη Μαρία Μενούνος καθώς έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα η οποία έπασχε από καρκίνο στο κεφάλι. Όλο το διάστημα που εκείνη έδινε τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή της, η Μαρία βρισκόταν στο πλευρό της και όταν έφυγε από τη ζωή η ίδια και οι οικείοι της βυθίστηκαν στην απόλυτη θλίψη.

Πλέον όμως μπορεί να ξαναχαμογελά αφού περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πολυτιμότερο δώρο που της έχει κάνει η ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved