Ολίβια Κόλμαν: Aγνώριστη, με κίτρινα δόντια και λευκά μαλλιά
Hollywood

Ολίβια Κόλμαν: Aγνώριστη, με κίτρινα δόντια και λευκά μαλλιά

Η αλλαγή της Ολίβια Κόλμαν είναι θεαματική και πραγματικά δεν θυμίζει σε τίποτα τη σταρ που ξέραμε μέχρι σήμερα και είχαμε στο μυαλό μας.

Δεν είναι όμως ότι η ηθοποιός αφέθηκε και κατέληξε έτσι αφού η αλλαγή στην εμφάνισή της έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον νέο της ρόλο - πρόκληση!

Στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε για την επερχόμενη μίνι σειρά των δικτύων FX και BBC, «Μεγάλες Προσδοκίες» η Olivia Colman είναι μια άλλη!

Όπως θα δείτε έχει κατακίτρινα δόντια και λευκά μαλλιά και σίγουρα θα είναι ένας ρόλος που θα μείνει στην ιστορία καθώς δεν την έχουμε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο.

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς σε σενάριο και παραγωγή του δημιουργού της σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ.

Η ίδια, υποδύεται την εμβληματική Χάβισαμ, τη γυναίκα που εγκατέλειψαν λίγο πριν τον γάμο της. Ζει με την υιοθετημένη κόρη της, Εστέλα, την οποία υποδύεται η Σαλόμ Μπρουν-Φράνκλιν, μέχρι τη στιγμή που φτάνει ο Πιπ, ένα ορφανό παιδί που καλείται να ζήσει μαζί τους γνωρίζοντας και τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων, τον οποίο υποδύεται ο Φίον Γουάιτχεντ.

Δείτε την στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το teaser εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved