Μπρους Γουίλις: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Η σοκαριστική διάγνωση και η ανακοίνωση
Hollywood

Μπρους Γουίλις: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Η σοκαριστική διάγνωση και η ανακοίνωση

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Μπρους Γουίλις, ο οποίος πριν από έναν χρόνο διαγνώστηκε με αφασία. Η οικογένειά του ανακοίνωσε πως πλέον ο 67χρονος ηθοποιός πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

Επιδεινώθηκε η υγεία του

Πριν από δέκα μήνες, ο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» διαγνώστηκε με αφασία, μία ασθένεια που τον οδήγησε στη συνταξιοδότηση αφού δεν ήταν σε θέση να αποστηθίσει ρόλους.

willis-(2).jpg

Δυστυχώς τα παιχνίδια του μυαλού, του αγαπημένου ηθοποιού, έγιναν πιο σοβαρά. Η οικογένειά του αποκάλυψε πως πλέον η διάγνωση της πάθησής του ονομάζεται μετωποκροταφική άνοια.

Τα κυριότερα συμπτώματα της ασθένειας είναι εξασθενημένη κρίση, απώλεια λόγου και άγνοια της σημασίας των λέξεων.

Οι οικείοι του δηλώνουν πως η απώλεια επικοινωνίας είναι μόνο ένα σύμπτωμα και πως για την πάθησή του δεν υπάρχει θεραπεία.

Από το 2018 ο Μπρους Γουίλις δυσκολευόταν να βάλει σε μία σειρά τις λέξεις. Στην ταινία του 2020, «Hard Kill», ο Μπρους Γουίλις συνάντησε πολλές δυσκολίες για να ανταπεξέλθει στον ρόλο του.

Σύμφωνα με τουλάχιστον δύο άτομα του συνεργείου, ο ηθοποιός πυροβόλησε λάθος με όπλο που είχε άσφαιρα, είχε ακουστικό στο αφτί για να του λένε τις ατάκες του και συνοδευόταν στα γυρίσματα από τον βοηθό του που πληρωνόταν έως και 200.000 δολάρια ανά ταινία για να τον καθοδηγεί.

Το άδοξο τέλος μίας πολύ συναρπαστικής καριέρας.

Δες το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved