Διάσημοι χωρίς βοήθεια!  Εικόνες χάους στα ακατάστατα σπίτια τους
Hollywood

Διάσημοι χωρίς βοήθεια! Εικόνες χάους στα ακατάστατα σπίτια τους

Γιατί και οι διάσημοι είναι σαν εμάς! Μπορεί τα accounts τους στo Instagram να είναι γεμάτα με λαμπερές φωτογραφίες όμως κάποιοι από αυτούς δεν ντρέπονται να μοιραστούν και στιγμιότυπα από την ακαταστασία.

Η Ντρου Μπάριμορ, πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες από το ασφυκτικά γεμάτο δωμάτιό της ενώ μετά μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από τον τακτοποιημένο χώρο.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-832023-125833-mm.jpg

Η Κιμ Καρντάσιαν ενώ συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες με τις τακτοποιημένες ντουλάπες της και φυσικά εικόνες υπέροχες από το dress room της, πρόσφατα έκανε την ανατροπή και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία με ένα χαοτικό σημείο γεμάτο ανακατεμένα ρούχα.

hadid-(9).jpg

Από την άλλη η Μάιλι Σάιρους ανέβασε φωτογραφία από το ακατάστατο living room. Στο πάτωμα παντού σκουπίδια και πεταμένα παπούτσια ενώ πίσω φαίνεται η μεγάλη της τραπεζαρία γεμάτη από σκόρπια αντικείμενα.

hadid-(8).jpg

Χαμός και στο σπίτι της Τζούλια Φοξ. Η σταρ μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον ακατάστατο διάδρομο του σπιτιού της. Παιδικά παιχνίδια, ρούχα και βαλίτσες… όλα ένα σωρό! «Μην με κρίνετε…Ξέρω ότι είναι πραγματικά ακατάστατο… Ας ελπίσουμε ότι κάποιος μπορεί να το δει αυτό και να πει, “Εντάξει, ίσως δεν τα πάω τόσο άσχημα», έγραψε.

hadid-(6).jpg

Η Μπέλα Χαντίντ τα άκουσε τα σχολιανά της καθώς ενώ ήθελε να ποζάρει δεν μάζεψε το κουβάρι από ρούχα στο πίσω μέρος του δωματίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved