Τζάστιν Μπίμπερ: H κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε – Διέκοψε την περιοδεία του
Hollywood

Τζάστιν Μπίμπερ: H κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε – Διέκοψε την περιοδεία του

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Τζάστιν Μπίμπερ

Πριν από λίγους μήνες, ο Τζάστιν Μπίμπερ δημοσιοποίησε το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει, μιας και ο ίδιος διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt που έχει ως αποτέλεσμα της παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου του.

bieber-(1).jpg

Σήμερα τα νέα δεν είναι καλά καθώς η κατάσταση της υγείας του δείχνει να έχει επιδεινωθεί και αυτός είναι και ο λόγος που ακύρωσε την περιοδεία του. «Ο Τζάστιν είναι εύθραυστος και έχει εξαντληθεί τον τελευταίο καιρό. Του είπαν ότι αυτό έπρεπε να συμβεί και δεν του έμεινε άλλη επιλογή» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του 29χρονου ποπ σταρ.

bieber-(3).jpg

«Αισθάνεται απαίσια γι' αυτό. Γνωρίζει ότι επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους που πραγματικά στηρίζονται πάνω του και έχει δεσμευτεί να βεβαιωθεί ότι όλοι τους είναι καλά», λέει η ίδια πηγή.

Το τελευταίο διάστημα η επιδείνωση της υγείας του έχει ανησυχήσει την οικογένειά του και τη σύζυγό του, Χέιλι Μπίμπερ.

bieber-(2).jpg

«Για τόσα πολλά χρόνια, ο Τζάστιν ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να τον βλάψει. Αλλά μετά την αρρώστια, του έγινε τόσο σαφές ότι δεν είναι» είπε.

Το Ράμσεϊ Χαντ προκαλείται από έναν ιό στο νεύρο του προσώπου που οδηγεί σε παράλυση, σύμφωνα με το NHS. Λιγότεροι από τους μισούς ασθενείς θα αναρρώσουν πλήρως, λέει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος.

https://www.instagram.com/p/CeorE9OjqX9
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved