Όσκαρ 2023: Οι ηχηρές απουσίες από το κόκκινο (σαμπανιζέ) χαλί! Οι λόγοι που δεν θα εμφανιστούν!
Hollywood

Όσκαρ 2023: Οι ηχηρές απουσίες από το κόκκινο (σαμπανιζέ) χαλί! Οι λόγοι που δεν θα εμφανιστούν!

Όσκαρ 2023: Πλησιάζει η ώρα που η Ακαδημία Κινηματογράφου θα παραδώσει στους μεγάλους νικητές τα χρυσά αγαλματίδια για τα οποία είχαν προταθεί. Όμως, λίγο πριν ξεκινήσουν οι αφίξεις στο κόκκινο (σαμπανιζέ) χαλί των βραβείων έγιναν γνωστά τα ονόματα των σταρ που δεν θα εμφανιστούν στη βραδιά. 

Επίσης έγιναν γνωστοί και οι λόγοι που κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής βιομηχανίας θα απέχουν από τη λαμπερή βραδιά.

Όπως ότι ο Τομ Κρουζ, παρά τις πολλαπλές υποψηφιότητες της ταινίας του Top Gun: Maverick, δεν θα εμφανιστεί στο Dolby Theater αφού βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Εκτός βραδιάς θα είναι και ο συμπρωταγωνιστής του Tom Cruise στο Top Gun: Maverick, ο Glen Powel ο οποίος με tweet του αποκάλυψε ότι αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Μία άλλη ηχηρή απουσία θα είναι αυτή της Glenn Close η οποία αν και σκόπευε να εμφανιστεί, κόλλησε covid και βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy τελικά δεν θα εμφανιστεί μέσω διαδικτύου στη μεγάλη βραδιά όπως αρχικά είχε ακουστεί καθώς απορρίφθηκε το αίτημα από την Ακαδημία. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας είχε εμφανιστεί σε μεγάλες κινηματογραφικές διοργανώσεις όπως το Φεστιβάλ των Καννών, το Φεστιβάλ Βενετίας, τις Χρυσές Σφαίρες και τα Grammy.

Και η Lady Gaga ήταν να μην παρευρεθεί στη βραδιά επειδή ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, το σίκουελ του Joker όμως τελικά όχι μόνο θα δώσει το παρών αλλά θα βρεθεί και στη σκηνή των Όσκαρ για να ερμηνεύσει το τραγούδι Hold My Hand” από την ταινία Top Gun: Maverick που απόψε έχει αρκετές υποψηφιότητες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved