Όσκαρ 2023: Ο Τζόναθαν Κι Κουάν κέρδισε το Β' Ανδρικού Ρόλου και έκανε τους πάντες να κλάψουν
Hollywood

Όσκαρ 2023: Ο Τζόναθαν Κι Κουάν κέρδισε το Β' Ανδρικού Ρόλου και έκανε τους πάντες να κλάψουν

Όσκαρ 2023: Από τους πρώτους νικητές που ανακοινώθηκαν στη βραδιά απονομής των βραβείων Όσκαρ ήταν και αυτή του Β' Ανδρικού Ρόλου

Ο Τζόναθαν Κι Κουάν ο οποίος εξέπληξε με την υποκριτική του δεινότητα στην ταινία Everything Everywhere All at Once είχε να αντιμετωπίσει πολύ σπουδαίους αντιπάλους. Τους εξής:

Μπρένταν Κλίσον – The Banshees of Inisherin
Μπράιαν Ταϊρί Χέρι – Causeway
Τζουντ Χιρς – The Fabelmans
Μπάρι Κιόγκαν -The Banshees of Inisherin

Όταν ανακοινώθηκε ότι είναι εκείνος που παίρνει το χρυσό αγαλματίδιο, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και με δάκρυα στα μάτια διηγήθηκε την δύσκολη ζωή που έζησε μέχρι να φτάσει να κατακτά το πολυπόθητο βραβείο.

«Η μητέρα μου είναι 84 χρονών. Είναι στο σπίτι και βλέπει. ''Μαμά μόλις κέρδισα ένα Όσκαρ''. Το ταξίδι μου ξεκίνησε σε μία βάρκα. Πέρασα έναν χρόνο σε δομή φιλοξενίας προσφύγων. Με κάποιο τρόπο κατέληξα εδώ πάνω, στη μεγαλύτερη σκηνή του Χόλιγουντ. Αυτό είναι το Αμερικανικό όνειρο που κάποιοι λένε ότι συμβαίνει μόνο στις ταινίες.

Ευχαριστώ τη μητέρα μου για όλες τις θυσίες που έκανε, τον αδελφό μου που μου έλεγε κάθε μέρα πόσα έχω καταφέρει αλλά και την αγάπη της ζωής μου, τη γυναίκα που μου έλεγε ότι θα έρθει και η δική μου μεγάλη στιγμή. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved