Όσκαρ 2023: Οι λαμπερές εμφανίσεις στα after parties μετά την απονομή των βραβείων!
Hollywood

Όσκαρ 2023: Οι λαμπερές εμφανίσεις στα after parties μετά την απονομή των βραβείων!

Όσκαρ 2023: Αν για κάποιους η βραδιά απονομής των Όσκαρ ήταν συνώνυμο φέτος της λάμψης αλλά και της κομψότητας, τότε πού να δείτε τι συνέβη στα after parties που κατά παράδοση δίνονται αμέσως μετά τη λαμπερή τελετή. 

Την ίδια ώρα που οι νικητές των βραβείων δέχονταν τα συγχαρητήρια από τους συναδέλφους τους και αποθεώνονταν από τους φαν τους, άρχισαν να συρρέουν σε μερικά από τα πιο hot spots της Μέκκας του κινηματογράφου μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του παγκόσμιου jet set και φυσικά του κόσμου της μόδας.

Ανάμεσά τους φυσικά κούκλες όπως η Kendall και η Kylie Jenner οι οποίες εντυπωσίασαν με τις μοναδικές δημιουργίες που φορούσαν στο after party που είχε οργανώσει το Vanity Fair.

Τα φωτογραφικά φλας μονοπώλησε για λίγο η Hailey Bieber φορώντας μία υπέροχη μαύρη τουαλέτα.

Απαστράπτουσα με κατακόκκινη τουαλέτα εμφανίστηκε και η Gigi Hadid η οποία μάλιστα έδειχνε να υποφέρει από τα ψηλά τακούνια της.

Την ίδια ώρα, σε μία άλλη γωνιά του Χόλιγουντ, ο Sir Elton John υποδεχόταν τους δικούς του καλεσμένους στο δικό του after party που αναμένεται να έχει επίσης μεγάλη επιτυχία. Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του πάρτι πάντως ήταν σίγουρα η Heidi Klum η οποία εμφανίστηκε με τον σύζυγό της Tom Kaulitz και μία ιδιαίτερα εκκεντρική τουαλέτα σε κίτρινο χρώμα με πολλά... πούπουλα στο ντεκολτέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved