Όσκαρ 2023: Η ενόχληση της Άντζελα Μπάσετ όταν κέρδισε η Κέρτις - Η αντίδρασή της έγινε viral
Hollywood

Όσκαρ 2023: Η ενόχληση της Άντζελα Μπάσετ όταν κέρδισε η Κέρτις - Η αντίδρασή της έγινε viral

Όσκαρ 2023: Η Άντζελα Μπάσετ ενοχλήθηκε όταν ανακοινώθηκε ότι η Τζέιμι Λι Κέρτις κέρδιζε το βραβείο Όσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου για την ενσάρκωση της στυφής εφοριακού στην κωμωδία «Everything Everywhere All at Once», η οποία σάρωσε τα βραβεία.

Κέρδισε τις ανταγωνίστριές της Άντζελα Μπάσετ («Black Panther: Wakanda Forever»), Κέρι Κόντον («Τα πνεύματα του Ινισέριν») Χονγκ Τσάου («Η φάλαινα») και Στέφανι Χσου («Τα πάντα όλα»).

Πρόκειται για το πρώτο Όσκαρ για την τόσο σπουδαία αυτή ηθοποιό.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λόγου της στη σημασία του να κερδίζουν βραβείο ταινίες αυτού του είδους.

oscar-2.jpg

Η Τζέιμι Λι Κέρτις όταν ανέβηκε στη σκηνή συγκινημένη είπε πως οι γονείς της είχαν προταθεί για Όσκαρ χωρίς να κερδίσουν. «Κέρδισα Όσκαρ!» είπε η 64χρονη ηθοποιός και τους έστειλε ένα φιλί στον ουρανό.

jamie-lee.jpg

Όμως κάποια δεν χάρηκε και αυτή ήταν η Άντζελα Μπάσετ, η οποία όταν ανακοινώθηκε ότι κέρδισε η Κέρτις, έδειξε ενοχλημένη και δεν σηκώθηκε καν να χειροκροτήσει. Μάλιστα αυτή της η αντίδρασή έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και η εν λόγω στιγμή στα Όσκαρ 2023 έχει γίνει viral!

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved