Σάρον Στόουν: Έχασε τη μισή της περιουσία με την πτώχευση της Silicon Valley Bank & έβαλε τα κλάματα
Hollywood

Σάρον Στόουν: Έχασε τη μισή της περιουσία με την πτώχευση της Silicon Valley Bank & έβαλε τα κλάματα

Η Σάρον Στόουν είναι κατά το ήμισυ φτωχότερη από ό,τι πριν από λίγες μέρες μετά την πτώχευση της Silicon Valley Bank και σε ομιλία της έβαλε τα κλάματα

Καλεσμένη σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη συγκέντρωση χρημάτων στο ταμείο έρευνας για τον καρκίνο σε γυναίκες, η διάσημη ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα για να παροτρύνει τον κόσμο να κάνει δωρεές όμως κανείς δεν περίμενε πως ξαφνικά θα έβαζε τα κλάματα λόγω του προσωπικού δράματος που βιώνει. Όχι μόνο λόγω της πρόσφατης απώλειας του αδελφού της αλλά και της μεγάλης «ζημιάς» που έπαθε με την πτώχευση του τραπεζικού κολοσσού της Silicon Valley.

«(Σ.σ. Το να δωρίζει κανείς χρήματα) αυτή τη στιγμή θέλει θάρρος, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά χρήματά μου σε αυτό το τραπεζικό... πράγμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ» είπε σε μία προσπάθειά της να πείσει τους παρευρισκόμενους να κάνουν δωρεές για το ταμείο, καθώς η οικονομική ζημιά που υπέστη ήταν μεγάλη όμως είναι αποφασισμένη να συνεισφέρει. Η ίδια δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δική της μάχη με τον καρκίνο του στήθος πριν από κάποια χρόνια, θέλοντας να δείξει την ύψιστη σημασία της έρευνας και της πρόληψης σε αυτόν τον τομέα.

sharon.jpg

Με δάκρυα στα μάτια, η Σάρον Στόουν αναφέρθηκε και στην απώλεια που της στοίχισε, αυτή του αγαπημένου της αδελφού πριν από περίπου έναν μήνα:

«Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, αλλά είμαι εδώ. Δεν είναι εύκολοι καιροί για κανέναν μας σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε έναν πολιτικό να μου πει τι θα κάνω. Πώς θα ζήσω. Σταθείτε στα πόδια σας και πείτε ότι αξίζετε. Δείξτε με τον τρόπο σας τι πάει να πει κουράγιο».

Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και την αποθέωσαν παρ' όλο που εκείνη είχε καταρρεύσει συναισθηματικά με τα τόσα χτυπήματα της μοίρας που έχει υποστεί...

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved