Όσκαρ 2023: Η Δέσποινα Μοίρου η μοναδική Ελληνίδα που βρέθηκε στα λαμπερά after πάρτι
Hollywood

Όσκαρ 2023: Η Δέσποινα Μοίρου η μοναδική Ελληνίδα που βρέθηκε στα λαμπερά after πάρτι

H Δέσποινα Μοίρου, ήταν η μόνη Ελληνίδα ηθοποιός, που κατάφερε, να λάμψει με την παρουσία της στα φετινά Oscars!

 

Η ηθοποιός έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στα κόκκινα χαλιά των πιο λαμπερών πάρτι, όπως αυτό του Έλτον Τζον και του διάσημου VanityFair, ενώ απήλαυσε τη βραδιά των Oscars, συνοδευόμενη από τον μάνατζέρ της. Απαστράπτουσα, μέσα στα Dolce Gabana και Roberto Cavalli φορέματά της, τράβηξε πάνω της, για μία ακόμη χρονιά, όλα τα φλας των φωτογράφων!

52879642-D76B-4A0C-8D62-ADFAEB97551F.jpeg

Η πιο ενθουσιώδης στιγμή για την ηθοποιό, ήταν η εμφάνισή της, στο διάσημο πάρτι του Έλτον Τζον, τον οποίο υποδύθηκε, τόσο στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, όσο και στις stand up comedy παραστάσεις, που δίνει στα πιο famous club της Αμερικής. Η Δέσποινα Μοίρου, επιλέχθηκε να φορέσει στο πάρτι τα θρυλικά γυαλιά του, την ανέβασαν στο vip βάθρο, ενώ η απόφαση να της δωρίσουν τα γυαλιά, και το προσωπικό ευχαριστήριο μήνυμα που έλαβε την επόμενη μέρα, από τον ίδιο, ήταν κάτι που την συγκίνησαν.

Καθόλη τη διάρκεια του λαμπερού θεσμού, η Δέσποινα Μοίρου, που βρισκόταν σε όλες τις λίστες των vip προσκεκλημένων, των πιο famous party, όπου βρέθηκαν οι νικητές των βραβείων, λόγω των υψηλών μετοχών της, μετά και τη συμμετοχή της και συσκηνοθεσία στην ταινία του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ, αλλά και του Ρίντλεϊ Σκοτ, είχε την ευκαιρία, να συναντηθεί και να μιλήσει, με σπουδαίους Αμερικανούς καλλιτέχνες, όπως ο Τζέιμς Κάμερον, κ.α. Μεταξύ των βραβευμένων, αγκάλιασε θερμά και συνεχάρη, τους μουσικούς της ινδικής ταινίας «Νατάου», όπου ξετρελαμένοι μαζί της, την κάλεσαν, στο Μπόλιγουντ, για πολλές συνεργασίες.

Τέλος, εμφανίστηκε επίσης απαστράπτουσα, στο κόκκινο χαλί του οσκαρικού Ιταλικού Φεστιβάλ του Λος Άντζελες, όπου ήταν στους vip καλεσμένους, του Τζιανκάρλο Τζιανίνι, αλλά και στα γενέθλια του θρυλικού, Κουίνσι Τζόουνς.

Δείτε βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved