Γκουίνεθ Πάλτροου: Το κράξιμο για τις συμβουλές διατροφής της - Πίνει κάθε μέρα ζωμό από κόκαλα
Hollywood

Γκουίνεθ Πάλτροου: Το κράξιμο για τις συμβουλές διατροφής της - Πίνει κάθε μέρα ζωμό από κόκαλα

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε viral στο Twitter, μετά τις δηλώσεις της ότι μετά τη γυμναστική πίνει για δεκατιανό ζωμό από κόκαλα. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δέχτηκε πρόσφατα πολλά αρνητικά σχόλια, σχετικά με τις διατροφικές της συνήθειες. Η σταρ έγινε viral στο Twitter, όταν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast «The Art of Being Well», μιλώντας για τη ρουτίνα ευεξίας της, ανέφερε πως ξεκινάει τη μέρα της πίνοντας καφέ, ενώ στη συνέχεια, κάνει γυμναστική για μια περίπου ώρα και για δεκατιανό, πίνει... ζωμό από κόκαλα.

Αργότερα λέει, πως το μεσημεριανό της περιλαμβάνει πολλά λαχανικά και φροντίζει να το τρώει γύρω στις 6 το απόγευμα, αφού δεν θα φάει τίποτα για το υπόλοιπο της ημέρας, μέχρι το πρωινό της επόμενης.

a25a37b9463bba7a088fec0f31a3223a_L.jpg

Αμέσως, η συνέντευξή της έγινε viral στα social media, με πολλούς να κατακρίνουν την Γκουίνεθ Πάλτροου και να την κατηγορούν ότι ενώ προσπαθεί να προωθεί υγιή πρότυπα, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Μάλιστα, πολλοί ειδικοί μίλησαν για «διατροφικές διαταραχές».

Θέλοντας να απαντήσει σε όσους την κατηγόρησαν, η σταρ δήλωσε σε story της στο Instagram πως το διατροφικό της πλάνο είναι σχεδιασμένο από διατροφολόγο και αφορά μόνο τον δικό της οργανισμό, ο οποίος ανά διαστήματα εμφανίζει πολλές φλεγμονές. Εξήγησε λοιπόν, στο κοινό της ότι ο διατροφολόγος της έκρινε αναγκαίες αυτές τις τροφές για να μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά, ο οργανισμός της.

e177088eb41461b4441825d47ee0e803.jpg

«Δεν είπα ότι είναι συμβουλή για κάποιον άλλο. Είναι πραγματικά αυτό που λειτούργησε για μένα και ήταν πολύ ισχυρό και πολύ θετικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι τρώω έτσι όλη μέρα κάθε μέρα», είπε. Όσο για τον ζωμό από κόκαλα, ο οποίος σχολιάστηκε ιδιαίτερα, ανέφερε: «Παρεμπιπτόντως, τρώω πολλά περισσότερα από ζωμό από κόκαλα και λαχανικά. Τρώω πλήρη γεύματα».

Τόνισε μάλιστα, πως έχει κι εκείνη τις «κακές» της συνήθειες. «Να σας ενημερώσω επίσης, ότι έχω πολλές μέρες που μπορώ να τρώω ό,τι θέλω. Ακόμα και τηγανητές πατάτες και οτιδήποτε άλλο. Αλλά η βασική μου αρχή ήταν να προσπαθήσω να τρώω υγιεινά, ώστε να φροντίσω τον εαυτό μου».

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved