Χιου Τζάκμαν: Υποβλήθηκε σε δύο βιοψίες για καρκίνο του δέρματος - Το μήνυμά του
Hollywood

Χιου Τζάκμαν: Υποβλήθηκε σε δύο βιοψίες για καρκίνο του δέρματος - Το μήνυμά του

 

Ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας του, υποβλήθηκε σε δύο βιοψίες και δημοσίευσε ένα βίντεο φορώντας έναν επίδεσμο στη μύτη του.

Ο Χιου Τζάκμαν εδώ και έξι χρόνια παλεύει με τον καρκίνο του δέρματος και έχει αφαιρέσει έξι καρκίνους από το δέρμα του.

H-jackman-(1).jpg

Συγκεκριμένα στο βίντεο που δημοσίευσε στο instagram του ο ηθοποιός αναφέρει:

«Γεια σας παιδιά. Ήθελα λοιπόν να το ακούσετε από εμένα, σε περίπτωση που κάποιος με δει στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού», είπε και πρόσθεσε: «Μόλις έκανα δύο βιοψίες. Μόλις πήγα στο γιατρό μου, τον Δρ Iron, ο οποίος είναι φοβερός. Θα μάθω σε δύο ή τρεις ημέρες και μόλις μάθω, θα σας ενημερώσω. Απλά για να σας υπενθυμίσω, ο βασικοκυτταρικός καρκίνος στον κόσμο των καρκίνων του δέρματος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους».

H-jackman-(5).jpg

Και υπογράμμισε ο 54χρονος Χιου:

«Παρακαλώ να φοράτε αντηλιακό. Δεν αξίζει τον κόπο. Όσο κι αν θέλετε να μαυρίσετε, εμπιστευτείτε με. Βάλτε λίγο αντηλιακό. Και πάλι θα περάσετε απίστευτα εκεί έξω, εντάξει; Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς».

thehughjackman_331776723_1354056502038904_8125723422416156788_n.jpg

Ενώ στη λεζάντα του βίντεο τόνισε: «Ξέρω ότι με έχετε ακούσει να μιλάω για τα βασικοκυτταρικά μου καρκινώματα στο παρελθόν. Θα συνεχίσω να μιλάω γι' αυτά, αν χρειαστεί. Και αν αυτό κάνει έστω και σε έναν άνθρωπο να βάλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, τότε θα είμαι χαρούμενος».

https://www.instagram.com/p/CqlvvNVp6JR
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved