Η επικοινωνία του Δημήτρη Κόκοτα με τη Rita Wilson και η απάντησή της - Το παρασκήνιο της συνομιλίας
Hollywood

Η επικοινωνία του Δημήτρη Κόκοτα με τη Rita Wilson και η απάντησή της - Το παρασκήνιο της συνομιλίας

Μία πολύ όμορφη στιγμή ήταν αυτή της επικοινωνίας της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού με ελληνική καταγωγή, Rita Wilson με τον Δημήτρη Κόκοτα, γιο του αξέχαστου Σταμάτη Κόκοτα πριν από λίγες μέρες. 

Όπως αποκάλυψε η Σάντρα Βουτσά, στενή φίλη του τραγουδιστή και μεγαλύτερη κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, θέλησε να αποκαλύψει το παρασκήνιο αυτής της επικοινωνίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν την 25η Μαρτίου η σύζυγος του Τομ Χανκς έδωσε το παρών στην καθιερωμένη γιορτή του Ελληνισμού στον Λευκό Οίκο όπου και τραγούδησε μία μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κόκοτα, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ο Έλληνας τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τη Rita Wilson για την επιλογή της που για τον ίδιο αποτελεί τον καλύτερο τρόπο ώστε να μην ξεχαστεί ποτέ το έργον που άφησε πίσω του ο αξέχαστος πατέρας του. Το αναπάντεχο όμως ήταν ότι η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός δεν προσπέρασε το μήνυμα που της έστειλε αλλά του απάντησε. Η Σάντρα Βουτσά που είναι πολύ καλή φίλη του Δημήτρη Κόκοτα αποκάλυψε με ανάρτησή της:

«Η Rita Wilson στην καθιερωμένη γιορτή των Ελλήνων, Greek Independence Day,στον Λευκό Οίκο, τραγούδησε ένα από τα πιο γνωστά κ αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κόκοτα κ αποθεώθηκε....Ο @dimitris_kokotas της έστειλε ένα μήνυμα για να την ευχαριστήσει, χωρίς να περιμένει απάντηση... Κ όμως, η Rita Wilson απάντησε, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή... Ένας star, πρέπει να διαθέτει (εκτός όλων των άλλων) κ ένα σημαντικό προσόν: Τον σεβασμό προς τους άλλους!!!🙏 Γι' αυτό κ εμείς Respect you Rita Wilson!!!🙏Κ φυσικά, είναι τόσο συγκινητικό να βλέπεις ποσό μακρυά μπορεί να ταξιδεύει ένα τόσο ισχυρό Dna,όπως αυτό που διέθετε ο τεράστιος Σταμάτης Κόκοτας, ακόμα κ μετά θάνατον!!!🙏Μια προσωπικότητα, που διαθέτει κ ο καταπληκτικός @dimitris_kokotas !!!🙏♥️🙏Ελλάδα είσαι παντού!!!💙⭐️🇬🇷👏🙏💙💙💙💙💙».

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που η Rita Wilson τραγουδάει Σταμάτη Κόκοτα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved