Δεκατρείς γυναίκες καταγγέλλουν τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική παρενόχληση
Hollywood

Δεκατρείς γυναίκες καταγγέλλουν τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική παρενόχληση

Για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά από 13 γυναίκες κατηγορείται ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε από τον γαλλικό ερευνητικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Médiapart

Σύμφωνα με το Médiapart οι κατηγορίες συνδέονται με έντεκα ταινίες και σειρές μεταξύ 2004 και 2022, ανάμεσα στις οποίες Big House, Dumas και Marseille.

Η έκθεση αναφέρει πως τα ευρήματα είναι αποτελέσματα πολύμηνης έρευνας, η οποία ξεκίνησε μετά από φήμες και αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη μεταχείριση των γυναικών από τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

zerar.jpg

«Εκτός από την καταγγελία της Charlotte Arnould, έχουμε συγκεντρώσει 13 κατηγορίες από γυναίκες που λένε ότι δέχτηκαν σεξουαλικά ακατάλληλα αστεία ή ανάρμοστες προτάσεις από τον διάσημο ηθοποιό», αναφέρεται στην έκθεση του Mediaport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γάλλος παραγωγός φέρεται να έβαλε το χέρι στον γλουτό τους, ανάμεσα στα πόδια, στους μηρούς και στην κοιλιά τους». Επίσης φέρεται να έκανε «άσεμνες σεξουαλικές προτάσεις και σχόλια»

Ο 74χρονος ηθοποιός «απορρίπτει επισήμως το σύνολο των ποινικών κατηγοριών», γνωστοποίησε στον Mediapart το δικηγορικό γραφείο Τεμίμ, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του. Το γραφείο δεν θέλησε να κάνει περισσότερα σχόλια, όταν ήρθε σε επαφή μαζί του το Γαλλικό Πρακτορείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved