Χίλαρι Σουάνκ: Συγκινεί η ανάρτησή της μια εβδομάδα μετά τον ερχομό των διδύμων
Hollywood

Χίλαρι Σουάνκ: Συγκινεί η ανάρτησή της μια εβδομάδα μετά τον ερχομό των διδύμων

Η ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ, που είναι παντρεμένη με τον Φίλιπ Σνάιντερ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο της λείπει ο πατέρας της, ειδικά τώρα που έφερε στη ζωή τα παιδιά της.

Πριν από μια μόλις εβδομάδα η ηθοποιός του Χόλυγουντ Χίλαρι Σουάνκ ανακοίνωσε ότι στα 48 της απέκτησε δίδυμα. Και τώρα εν μέσω γιορτών αλλά και της χαράς της για τα δίδυμα που απέκτησε μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την απώλεια του πατέρα της.

«Δεν ήταν εύκολο. Αλλά άξιζε τον κόπο», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι γέννησε δυο υγιέστατα μωράκια.

https://www.instagram.com/p/Cq100EAuUbb

Η ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον Φίλιπ Σνάιντερ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο της λείπει ο πατέρας της, ειδικά τώρα που έφερε στη ζωή τα παιδιά της.

Τα νεογέννητα δεν θα έχουν δυστυχώς την ευκαιρία να γνωρίσουν τον παππού τους αφού αυτός έφυγε από τη ζωή το 2021.

Ο Στίβεν Σουάνκ ήταν συνταξιούχος Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος υπηρέτησε 27 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών και με την κόρη του ήταν πολύ δεμένοι.

Ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα της, η ηθοποιός Χίλαρι Σουανκ έγραψε λόγια που πηγάζουν μέσα από την καρδιά της και μας συγκινούν όλους.

https://www.instagram.com/p/CrHNrLTPbFT

«Θα ήσουν 75 χρόνων σήμερα και ένας εξαιρετικός παππούς για δύο επίσης εξαιρετικές ψυχές. Σε γιορτάζω καθημερινά όπως και το όμορφο δώρο γεμάτο χάρη που ήσουν και συνεχίζεις να είσαι στη ζωή μου. Λείπεις πολύ σε τόσους πολλούς, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να λείπεις σε κανέναν περισσότερο από εμένα. Ευχαριστώ που ήσουν το φως που με οδηγεί. Σε αγαπάω μπαμπά. Πάντα και για πάντα σε κάθε ζωή», έγραψε στο μήνυμά της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved