Mέριλ Στριπ: Χορεύει και γίνεται viral – Το βίντεο που ενθουσίασε τους followers της
Hollywood

Mέριλ Στριπ: Χορεύει και γίνεται viral – Το βίντεο που ενθουσίασε τους followers της

H Mέριλ Στριπ έριξε αυλαία στα γυρίσματα της σειράς «Only Murders In The Building» με τον πιο επικό τρόπο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός προστέθηκε στο καστ της σειράς την τρίτη σεζόν και για να γιορτάσει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων έριξε έναν χορό με τον Πολ Ραντ.

streep-(4).jpg

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς «Only Murders In The Building» στο Instagram, βλέπουμε την Μέριλ Στριπ με ρούχα εποχής να χορεύει μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Πολ Ραντ.

Με μπρίο, κέφι και χαρά η Mέριλ Στριπ είναι εδώ για να μας θυμίζει πως κάτι τέτοιες στιγμές δεν έχουν ηλικία!

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CrTiWWEOTu8

«Μία ηθοποιός πρέπει να επιλέξει τι είδους καριέρα θέλει. Αν θέλει το είδος της καριέρας που θα χαζεύει τον εαυτό της στα εξώφυλλα περιοδικών, θα ακολουθήσει άλλη πορεία. Το Χόλιγουντ επιβάλλει µία πίεση να πας προς αυτή την κατεύθυνση. Το βρίσκω ανόητο. Και τόσο κόντρα στο πραγµατικό επάγγελµά µας! Γιατί να θέλω να µοιάζω 40 όταν είµαι κοντά στα 70;

streep-(1).jpg

Και σε τι θα µε ωφελήσει στα αλήθεια; Αντιθέτως, εγώ θέλω να αλλάζω ώστε να µπορώ να παίζω µία ευρεία γκάµα ρόλων. Και για να γίνει αυτό πρέπει κανείς να πετάξει τη µαταιοδοξία του από το παράθυρο. Όχι, δεν θα σου αρέσει ο εαυτός σου πάντα στην οθόνη. Αλλά ποτέ, µα ποτέ, δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η πρώτη σου αγωνία», έχει πει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved