O Άντονι Χόπκινς χορεύει «Mambo Ιtaliano» και αποθεώνεται
Hollywood

O Άντονι Χόπκινς χορεύει «Mambo Ιtaliano» και αποθεώνεται

Τι κι αν ο Άντονι Χόπκινς έχει πατήσει την 8η δεκαετία της ζωής του, του δίνει και καταλαβαίνει!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το τραγούδι «Μambo Italiano» στην Τοσκάνη και όπως καταλαβαίνεις, η αποθέωση ήταν απίστευτη.

hopkinks-(1).jpg

Μας έχει μαγέψει με τις μοναδικές ερμηνείες του και συχνά τον απολαμβάνουμε και σε χορευτικές φιγούρες όμως αυτή ήταν το κάτι άλλο και ενθουσίασε όσο τίποτα τους followers του.

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CrXzTGGPLDG

Μέσα από τα social media του όμως ο κορυφαίος ηθοποιός περνά κι άλλα μηνύματα υψίστης σπουδαιότητας!

Ο Άντονι Χόπκινς γιόρτασε πρόσφατα τα 47 χρόνια νηφαλιότητας του με ένα νέο, εμπνευσμένο βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ενθαρρύνει τους άλλους να «συνεχίσουν να αγωνίζονται» και να είναι δυνατοί.

hopkinks-(3).jpg

«Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν... Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Μια μέρα του 1975, συνειδητοποίησέ ότι «κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά με τον εαυτό του», αλλά αρχικά δεν ήξερε ότι «ήταν ένα είδος ψυχικής, σωματικής κατάστασης που ονομάζεται αλκοολισμός... εθισμός»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved