Britney Spears: Ολοκλήρωσε τα απομνημονεύματά της - «Το βιβλίο θα ταρακουνήσει τον κόσμο»
Hollywood

Britney Spears: Ολοκλήρωσε τα απομνημονεύματά της - «Το βιβλίο θα ταρακουνήσει τον κόσμο»

Το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έτοιμο και πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Πηγή από το περιβάλλον της non σταρ αποκάλυψε στην Page Six πως η Σπίαρς έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή του, ενώ το χαρακτήρισε «πρωτοποριακό μπεστ σέλερ» και τόνισε πως θα «εμπνεύσει» πολλούς.

«Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ είναι μια ιστορία θριάμβρου. Θα καλύψει τις πιο ευάλωτες στιγμές της, τα παιδικά της χρόνια, αυτό που ήταν δηλαδή, ένα μικρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα, τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της και τη μάχη με την οικογένειά της για την υποχρεωτική της κηδεμονία», δήλωσε η πηγή.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι μια ιστορία επιβίωσης, που δείχνει πώς βρήκε τον δρόμο της για να βγει από τη ζωή αυτή και να βρει την ευτυχία με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι».

Για το βιβλίο της, η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με τον συγγραφέα, Σαμ Λάνσκι, έναν καταξιωμένο μυθιστοριογράφο και δημοσιογράφο, ο οποίος έχει επιμεληθεί τις βιογραφίες των Μαντόνα, Νίκι Μινάζ και Αντέλ. Και ο εκδοτικός οίκος, Simon & Schuster λέγεται πως είναι «ενθουσιασμένος» για τη συνεργασία του με τη σταρ.

Η πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε: «Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ είναι βασανιστικά ειλικρινές και από καρδιάς γραμμένο. Είναι πραγματικά μια ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης, που δείχνει πώς πήρε τον έλεγχο της ζωής της».

Τέλος, πρόσθεσε πως όταν κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ, σίγουρα θα προκαλέσουν «αναστάτωση».

«Είναι ένα εμπνευσμένο ανάγνωσμα, όχι μόνο επειδή δείχνει τη δύναμη του πνεύματός της, αλλά επειδή αφηγείται την ιστορία της με στυλ, εξυπνάδα, ειλικρίνεια και χωρίς καμία αυτολύπηση. Σε κερδίζει ολοκληρωτικά σε αυτές τις σελίδες. Αυτό το βιβλίο θα ταρακουνήσει τον κόσμο. Νομίζω ότι θα γίνει γρήγορα μπεστ σέλερ», αναφέρει κλείνοντας.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved