Bridget Fonda: Δεν έχει τίποτα από την λάμψη του παρελθόντος - Η νέα της εικόνα σοκάρει
Hollywood

Bridget Fonda: Δεν έχει τίποτα από την λάμψη του παρελθόντος - Η νέα της εικόνα σοκάρει

Πέρασαν 20 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Bridget Fonda αποφάσισε να κλείσει μια για πάντα την πόρτα του Χόλιγουντ και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Η 59χρονη σήμερα, Bridget δεν θυμίζει σε τίποτα την ακαταμάχητη σταρ που λατρέψαμε.

Γεννήθηκε το 1964 και έχει καταγωγή από μία σπουδαία κινηματογραφική οικογένεια. Η λαμπρή πορεία που ακολούθησε ήταν μονόδρομος. Είναι κόρη του Πίτερ, ανιψιά της Τζέιν και εγγονή του Χένρι Φόντα.

Έγινε γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες Godfather III, Single White Female, Singles, Point of No Return, Το φιλοδώρημα των 2 εκατομμυρίων δολαρίων και Jackie Brown του Quentin Tarantino. Σύντομα κατάφερε να γίνει περιζήτητη από παραγωγούς και σκηνοθέτες όμως ένα ατύχημα έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/B19fbnHF2aq

Λίγο μετά από τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας Snow Queen, το 2002, έπαθε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που της προκάλεσε έναν σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη. Στη συνέχεια πήρε την απόφαση να αποσυρθεί για να αφιερωθεί στο γάμο της με τον μουσικό και παραγωγό Danny Elfman και το γιo τους που ήρθε λίγο αργότερα στη ζωή.

"Είμαι πολύ ωραία να είσαι απλός πολίτης..."

Μετά τη διαρροή της φωτογραφίας της, οι κάμερες την εντόπισαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όπου ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με τον γιο της. Στην ερώτηση αν θα ήθελε να επιστρέψει στο Χόλιγουντ, η απάντησή της ήταν κατηγορηματική: "Όχι, δε νομίζω. Είναι πολύ ωραία να είμαι απλή πολίτης".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αγνώριστη Μπρίτζετ Φόντα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved