Αντζελίνα Τζολί: Η ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο
Hollywood

Αντζελίνα Τζολί: Η ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο

Η μητέρα της Αντζελίνα Τζολί έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Η ηθοποιός παροτρύνει όλες τις γυναίκες να κάνουν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Μια ανάρτηση για την αγαπημένη της μητέρα, που έφυγε πριν από 15 χρόνια, έκανε η σταρ του Χόλιγουντ Aντζελίνα Τζολί με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της η οποία θα γιόρταζε αύριο αν ήταν εν ζωή.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-852023-74814-mm.jpg

Όπως η ίδια η Αντζελίνα Τζολί έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram η μητέρα της έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Στη λεζάντα της ανάρτησής της μίλησε για τη μητέρα της και παρότρυνε όλες τις γυναίκες να κάνουν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

64e64ced-Jolie.jpg


Η Αντζελίνα Τζολί έγραψε χαρακτηριστικά: «Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω τσεκ απ. Η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματα της, με την ατάκα "Φίλα τον Ουρανό". Αυτό πήρε νέο νόημα αφού πέθανε. Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν. Και σε άλλες γυναίκες, παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε για μαστογραφίες και εξετάσεις αίματος ή υπέρηχους, ειδικά εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου».

https://www.instagram.com/p/Cr_KUjgLghH

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved