Τζέρεμι Ρένερ: Περπατά ξανά μετά το ατύχημα με εκχιονιστικό - Το συγκλονιστικό βίντεο της ανάρρωσης
Hollywood

Τζέρεμι Ρένερ: Περπατά ξανά μετά το ατύχημα με εκχιονιστικό - Το συγκλονιστικό βίντεο της ανάρρωσης

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με τα στάδια της ανάρρωσής του ανέβασε ο διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Ρέννερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε καλό δρόμο σε σχέση με την αποκατάστασή του φαίνεται πως είναι ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, 4 μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα.

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός ως «Hawkeye» της Marvel το πρώτο διάστημα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, πλέον όμως έχει επιστρέψει στο σπίτι του και προσπαθεί με σταθερά βήματα να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή του.

Το απόγευμα της Δευτέρας 8/5 ο Τζέρεμι Ρένερ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την ανάρρωσή του μετά το ατύχημά του στις αρχές του έτους.

https://www.instagram.com/p/Cr6IZlZJ8JV

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Τζέρεμι Ρένερ προσεγγίζει την ανάρρωσή του βήμα προς βήμα. Στην αρχή του βίντεο περπατάει πολύ αργά με ένα πι ενώ όσο περνάνε τα δευτερόλεπτα, ο Ρένερ φαίνεται να περνάει από διαφορετικά στάδια της αποκατάστασής του. Σε ένα άλλο σημείο περπατάει με μια μαγκούρα, μέχρι που στο τέλος του βίντεο περπατάει ελεύθερα μόνος του χωρίς κανένα δεκανίκι.

«Ο φυσιοθεραπευτής μου το έφτιαξε αυτό για αναφορά και για να θυμάμαι, ότι δεν γίνεται να περπατήσεις αν δεν κάνεις ένα βήμα τη φορά!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Τζέρεμι Ρένερ.

jeremy-renner-thr-0412-203.jpg

Ο Ρένερ είχε προταθεί για Όσκαρ για τις ερμηνείες του στις ταινίες The Hurt Locker (2008) και The Town (2010).

Έχει επίσης εμφανιστεί στα Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011), American Hustle (2013) και Mission: Impossible — Rogue Nation (2015).

Όταν συνέβη το ατύχημα ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά Taylor Sheridan Mayor of Kingstown στο Paramount.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved