Το ανόητο σχόλιο από το «Φιλαράκι» Μάθιου Πέρι για τον Κιάνου Ριβς
Hollywood

Το ανόητο σχόλιο από το «Φιλαράκι» Μάθιου Πέρι για τον Κιάνου Ριβς

Έγραψε μια απρέπεια, ζήτησε συγγνώμη για το λάθος και θα το διαγράψει: ο δημοφιλής ηθοποιός της σειράς «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, δεσμεύθηκε να αφαιρέσει από την επόμενη έκδοση της αυτοβιογραφίας του μία «κακεντρεχή» αναφορά του στον Κιάνου Ριβς.

Στο βιβλίο του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο Φριχτό Πράγμα», ο 53χρονος πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής των «Friends» αναρωτιέται, δύο φορές μάλιστα, γιατί ο Ριβς «βρίσκεται ακόμα ανάμεσά μας», την ώρα που έχουν πεθάνει «ταλαντούχοι» ηθοποιοί όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ.

«Ήταν ανόητο αυτό που είπα. Ήταν κακό που το έκανα», παραδέχθηκε ο Πέρι, μιλώντας στο Φεστιβάλ Βιβλίων του Λος Άντζελες.

«Ανέφερα το όνομά του επειδή μένω στον ίδιο δρόμο. Του έχω ζητήσει δημοσίως συγγνώμη», πρόσθεσε.

«Όλες οι μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου δεν θα έχουν το όνομά του».

Ο Πέρι δεν έχει επανορθώσει προσωπικά.

«Αν συναντήσω τον τύπο, θα ζητήσω συγγνώμη. Ήταν απλώς ηλίθιο», δήλωσε.

Τα απομνημονεύματα του Πέρι, που δημοσιεύτηκαν πέρυσι, αποτυπώνουν τη μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που έδινε στη διάρκεια της καριέρας του.

Στο βιβλίο περιγράφει τον Φίνιξ, συμπρωταγωνιστή του στην ταινία του 1988 «Μια νύχτα στη ζωή του Jimmy Reardon», ως ιδιοφυία που ήταν «πολύ μπροστά» από την εποχή.

«Φαίνεται ότι πάντα οι πραγματικά ταλαντούχοι τύποι χάνονται. (...) Γιατί οι αυθεντικοί στοχαστές όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ πεθαίνουν, αλλά ο Κιάνου Ριβς εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας;», γράφει ο Πέρι.

«Ζητώ συγγνώμη. Έπρεπε να είχα χρησιμοποιήσει το όνομά μου αντί για του Ριβς», είπε ο Πέρι στο περιοδικό «People» τον Οκτώβριο.

Πηγή: Απογευματινή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved