Με ποιoν είναι τελικά ζευγάρι η Σακίρα; Με τον Τομ Κρουζ ή...
Hollywood

Με ποιoν είναι τελικά ζευγάρι η Σακίρα; Με τον Τομ Κρουζ ή...

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα καταφέρνει και συγκεντρώνει πολύ συχνά επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για διαφορετικούς κάθε φορά λόγους.

Πλήθος δημοσιευμάτων ακολούθησε την κοινή παρουσία της Σακίρα με τον Τομ Κρουζ στο Grand Prix του Μαϊάμι για τη Formula 1.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια καταφέρνει και συγκεντρώνει πολύ συχνά επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για διαφορετικούς κάθε φορά λόγους.

Αυτή τη φορά, έναν μήνα μετά τη μετακόμισή της στη Φλόριντα, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω της «συνεύρεσής» της με τον διάσημο χολιγουντιανό αστέρα.

Μαζί της, στην πίστα όπου πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος αγώνας της σεζόν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1, ήταν και ο γιος της Μίλαν.

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την 46χρονη σταρ να συνομιλεί με τον ηθοποιό Τομ Κρουζ και αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν οι φήμες για νέο ειδύλλιο.

Η Σακίρα έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά στη ζωή της, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ που συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ.

1675198341533-775346781-gioi-sakira-6.jpg

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι σε σχέση με το διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ ωστόσο άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Σακίρα δείπνησε με διάσημο οδηγό της φόρμουλα 1 μετά το τελευταίο γκραν πρι στο Μαϊάμι.

Η Σακκίρα βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Βρετανό Λιούις Χάμιλτον στο πολυτελές εστιατόριο Cipriani, στο Μαϊάμι και όπως ήταν λογικό η κοινή τους παρουσία ξεκίνησε φημολογία για πιθανή σχέση.

shakira-1.jpg

Εν τω μεταξύ, μετά τον χωρισμό της διάσημης κολομβιανής σταρ τα μέσα δεν σταματούν να της επισυνάπτουν σχέσεις με διάφορους άνδρες της παγκόσμιας showbiz. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψάχνουν να βρουν ποιος πραγματικά είναι αυτός που διατηρεί σχέση μαζί της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved