Δύσκολες ώρες για την Tori Spelling - Αρρώστησαν ξανά τα παιδιά της και ο λόγος είναι η… μούχλα!
Hollywood

Δύσκολες ώρες για την Tori Spelling - Αρρώστησαν ξανά τα παιδιά της και ο λόγος είναι η… μούχλα!

Δύσκολες στιγμές για την Tori Spelling και την οικογένειά της καθώς τα παιδιά της για μια ακόμη φορά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε οι συνεχείς αναπνευστικές λοιμώξεις και τα «ακραία» συμπτώματα που έμοιαζαν με αλλεργίες και δερματικά εξανθήματα, οφείλονται στο γεγονός πως τα παιδιά της επί μήνες είχαν εκτεθεί σε «ακραία» μούχλα.

spelling-(3).jpg

Οι επιθεωρητές μάλιστα που έλεγξαν το σπίτι τους βρήκαν πολλή μούχλα και τους συμβούλευσαν να το εγκαταλείψουν όσο πιο γρήγορα μπορούν.

«Να ‘μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Tori Spelling.
Και σημείωσε πως:

spelling-(4).jpg

«Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία και μη βιώσιμο, αυτό ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα το καταλαβαίνουμε! Είναι δύσκολο να ξεριζώσεις έτσι απλά μια τεράστια οικογένεια όταν όλοι αισθάνονται τόσο άρρωστοι και είναι διαρκώς στο κρεβάτι. Αλλά, τώρα θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Ψάχνουμε για ένα airbnb ή ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved