Μενούνος: Η συγκίνηση όταν αναφέρθηκε στη μάχη της με τον καρκίνο αλλά και στο παιδί που περιμένει!
ndpphoto@gmail.com
Hollywood

Μενούνος: Η συγκίνηση όταν αναφέρθηκε στη μάχη της με τον καρκίνο αλλά και στο παιδί που περιμένει!

Η Μαρία Μενούνος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο και τον πατέρα της, Κώστα. Μίλησε λοιπόν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και αναφέρθηκε σε όλες τις μεγάλες εξελίξεις στη ζωή της. 

Χαρούμενη που κατάφερε να πάρει ελληνικό διαβατήριο, η Μαρία Μενούνος παραδέχτηκε: «Είμαι πραγματική Ελληνίδα τώρα που έλαβα το ελληνικό διαβατήριο μου, είναι μεγάλη τιμή για εμένα».

Δεν θα μπορούσε επίσης να μην αναφερθεί και στην πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μία δύσκολη μάχη που έδωσα με τον καρκίνο, βλέπω όμως άλλους ανθρώπους που γι’ αυτούς είναι πιο σκληρή. Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε στη μάχη μου με τον καρκίνο, είμαι πολύ τυχερή. Στην περιπέτειά μου είχα στο πλευρό μου τον μπαμπά μου και τον άντρα μου που με βοηθούσαν».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον χαμό της μητέρας της και τότε ήταν που λύγισε συναισθηματικά:

«Η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια έκανε τόσα πράγματα για εμένα, διαφορετικά τώρα δεν θα ήμουν εδώ».

Το χαμόγελο επανήλθε και πάλι στο πρόσωπό της όταν σκέφτηκε ότι σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της το οποίο θα αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας. Μάλιστα, έδειξε στον δημοσιογράφο και υπερηχογράφημα της μικρής της περήφανη για εκείνη και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά, με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Μαρία Μενούνος από καρδιάς:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved