Madonna: Η σχέση με 29χρονο πυγμάχο και οι φήμες για ειδύλλιο με τον Maluma
Hollywood

Madonna: Η σχέση με 29χρονο πυγμάχο και οι φήμες για ειδύλλιο με τον Maluma

Ενώ όλοι μιλούν για τη σχέση που έχει συνάψει η Madonna με τον 29χρονο πυγμάχο, Josh Popper, νέες πληροφορίες έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Η 64χρονη σταρ λέγεται ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τον Maluma, με τον οποίο θα κάνουν μαζί περιοδεία παγκοσμίως καθώς εκείνος θα αναλάβει το opening act των συναυλιών της.

Οι δυο τους είναι πολύ διαχυτικοί και συνέχεια αγκαλιασμένοι και αυτό σχολιάστηκε αμέσως. Άνθρωπος μάλιστα που συμμετέχει στην περιοδεία ανέφερε: «Ήταν άνετοι και πολύ αγκαλιασμένοι – τόσο πολύ που οι άλλοι αποφάσισαν να τους αφήσουν ήσυχους για να συνεχίσουν με ό,τι συμβαίνει».

maluma-madonna.jpg

«Πέρασαν λίγες μέρες μαζί κατά τη διάρκεια των προβών, όπου άρχισε το φλερτ και στη συνέχεια έκαναν παρέα όλο το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη», πρόσθεσε.

Η Madonna δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Maluma στις πρόβες που επίσης δεν έμεινε ασχολίαστο.

«Του δίνει ένα μεγάλο φιλί μπροστά στους άλλους χορευτές και μετά τον αγκαλιάζει. Φαίνονται να έχουν μεγάλη οικειότητα, κάτι που είναι πολύ όμορφο», λέει επίσης η ίδια πηγή.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως οι δυο τους κυκλοφόρησαν ένα εκρηκτικό ντουέτο το 2018 και δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved